14 iun. 2018 | 11:45

Samsung Galaxy X, telefonul pliabil, va avea un preț incredibil de mare

ACTUALITATE
Samsung Galaxy X, telefonul pliabil, va avea un preț incredibil de mare

Samsung Galaxy X, telefonul pliabil despre care vorbim deja de ceva ani, va avea un preț mai mult decât imens la lansare, iar asta e departe de a fi o exagerare.

Telefonul pliabil e, în continuare, un mit despre care tot continuăm să vorbim, dar asta doar pentru că Samsung nu se grăbește să aducă pe piață smartphone-ul, probabil pentru a nu dezamăgi cu vreun aspect problematic. În ultimul an, însă, au apărut din ce în ce mai multe vești despre telefon, semn că dispozitivul a trecut, probabil, de stadiul de schiță pe hârtie.

Un telefon pliabil marca Samsung va avea și un preț pe măsură. Deși ar putea părea o exagerare dacă te uiți doar la titlu, cuvântul incredibil nu mai pare atât de deplasat dacă îl pui în context. Cele mai noi zvonuri din industrie susțin că telefonul va avea un preț de 1.850 de dolari, dublu decât cel mai scump iPhone pe care îl poți cumpăra momentan și chiar mai mult de atât dacă ne uităm la alte smartphone-uri de top.

Vedeta telefonului va fi un ecran OLED de 7,3 inci, compus din două display-uri. Totuși, ai parte nu de două, ci de trei ecrane, deoarece mai ai la dispoziție încă unul, de 4,3 inci. Acesta e amplasat pe exterior și e util atunci când telefonul e pliat.

Poate că e dezamăgitor, dar telefonul pliabil Samsung Galaxy X nu va avea un singur ecran care să se curbeze la mijloc, așa cum speram cu toții. Cu toate acestea, nici nu va folosi sistemul de balamale pe care îl are ZTE Axon M, așa că rămâne să așteptăm și să vedem ce anume a pregătit producătorul sud-coreean pentru a impresiona.