26 mart. 2024 | 14:38

Filmul de pe Netflix care a cucerit românii. Direct în TOP pe locul 1, filmul cu Codin Maticiuc și Bromania care face valuri

ACTUALITATE
Filmul de pe Netflix care a cucerit românii. Direct în TOP pe locul 1, filmul cu Codin Maticiuc și Bromania care face valuri

Miami Bici 2 este un film de comedie românesc din 2023, regizat de talentatul Jesús del Cerro. Filmul de pe Netflix s-a dovedit a fi un adevărat succes atât în România, cât și pe plan internațional.

Filmul de pe Netflix la care se uită toți românii

Potrivit informațiilor furnizate de materialul promoțional, este considerat cel mai costisitor film independent românesc realizat vreodată, marcând un nou standard în industria cinematografică locală.

Miami Bici 2, Netflix

Cu un scenariu plin de umor și acțiune, Miami Bici 2 își poartă spectatorii prin aventurile haotice ale „antreprenorilor” Piciu și Bilă, doi români care se trezesc în mijlocul unor probleme serioase în orașul însorit al Los Angeles-ului. Povestea se învârte în jurul unei șanse neașteptate, care îi împinge pe cei doi să părăsească România și să se stabilească în Statele Unite. Cu toate acestea, visul american se transformă rapid într-un coșmar atunci când se află neintenționat în mijlocul unei rețele de mafie care se ocupă cu mineritul cărților de credit.

O poveste amuzantă

Așadar, pe măsură ce succesul lor în lumea afacerilor îi atrage atenția și invidia criminalilor locali, cei doi se găsesc în mijlocul unor escapade pline de pericol, străbătând străzile pline de viață ale Los Angeles-ului și aventurându-se în deșert în căutarea libertății. Cu umorul său caracteristic și acțiunea palpitantă, Miami Bici 2 a reușit să cucerească inimile publicului, devenind cel mai bine vândut film românesc al anului 2023.

Mai mult, alături de Codin Maticiuc și Matei Dima, din distribuție mai fac parte Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu, o vedetă de la Hollywood, George Piștereanu, Adina Galupa, și soțul Andei Adam, Joseph Adam.

Astfel, cu distribuția sa captivantă și regia inspirată a lui Jesús del Cerro, acest filmul de pe Netflix promite să rămână în memoria spectactorilor pentru mult timp de acum înainte, consolidând poziția României pe harta cinematografiei mondiale.