11 apr. 2023 | 09:30

Un bărbat ar fi filmat accidental un înger care zbura pe cer. Imaginile care împart internetul în două. Video

ULTIMA ORĂ
Un bărbat ar fi filmat accidental un înger care zbura pe cer. Imaginile care împart internetul în două. Video

Un bărbat din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord ar fi filmat accidental un înger care zbura pe cer. Imaginile video împart internetul în două. Cel care le-a publicat susține că familia lui a trecut printr-o perioadă dificilă și crede că știe cine o veghează.

Ce se vede în imaginile video

Bărbatul, Robert Mansfield, în vârstă de 33 de ani, tată a trei copii, a povestit că nu i-a venit să creadă când partenera sa, Stephanie Scott, în vârstă de 31 de ani, i-a arătat o înregistrare video realizată de camera de supraveghere instalată la ușa de la intrarea în locuința lor, în timp ce ea și fiul ei de șapte ani, Oskar Scott, se întorceau de la o plimbare cu câinele, pe 7 martie.

În imaginile video se vede cum mama și fiul se apropiau de ușa de la intrare cu câinele familiei, Klo, chiar în momentul în care un semn alb a apărut deasupra lor pe cerul nopții. Presupusul înger a plutit apoi în derivă în sus, înainte de a dispărea cu totul.

Bărbatul, despre cine crede că este îngerul păzitor al familiei lui

Bărbatul, din Beaumont Leys, Leicestershire, a mai spus că îngerul ar fi tatăl său, Mick Mansfield, care a murit la vârsta de 44 de ani. La vremea când și-a pierdut tatăl, Robert Mansfield era un adolescent de 14 ani.

Robert Mansfield a spus că imaginile surprinse de camera de supraveghere i-au adus o oarecare alinare, mai ales că familia lui a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce Klo și-a pierdut un ochi în urma unui atac al unui alt câine.

Presupusa apariție a îngerului a fost observată pentru prima dată de Stephanie în timp ce făcea o verificare de rutină a imaginilor filmate de camera de supraveghere de la ușa de la intrare.

„Am trecut prin momente dificile în ultima vreme, așa că dacă vezi așa ceva te face să crezi că cineva are grijă de tine. Întotdeauna spunem că tatăl meu este îngerul păzitor al copiilor mei, așa că a vedea așa ceva ne încălzește inima. S-ar putea să fie el. Nu am mai trăit așa ceva până acum, a fost uimitor și ne-a oferit alinare.

Când Stephanie mi-a arătat filmarea, m-a întrebat dacă este un înger, pentru că se vede cum bate din aripi. I-am spus că nu are cum să fie, pentru că nu cred foarte mult în astfel de lucruri, dar când m-am uitat la el am fost foarte surprinsă și mi-am dat seama că ar putea fi de fapt ceva.”, a spus Robert Mansfield.

Imaginile cu presupusul înger au împărțit internetul în două

De atunci, imaginile video au fost distribuite pe Facebook, unde au adunat aproape 50.000 de vizualizări. În timp ce unii dintre internauți au fost emoționați de „frumoasa” înregistrare, alții au scris în comentarii că semnul este doar o reflexie din haina copilului.

„Nu se poate!”, „Doamne, e atât de frumos!”, au scris unii internauți, în timp ce un altul a comentat: „Am urmărit imaginile de mai multe ori și cred că este un fel de reflexie a celor care mergeau către camera de supraveghere. Atunci când ei dispar din cadru, dispare și reflexia”.

Pe de altă parte, Robert Mansfield nu este de acord că ar fi vorba despre o reflexie ce ar fi apărut de pe haina fiului său. Bărbatul a spus că băiatul a purtat acea haină de multe ori, dar fără ca în imaginile video captate de camera de supraveghere de la ușa de la intrare să surprindă ceva neobișnuit.