03 ian. 2023 | 09:55

Noutăți despre starea actorului Jeremy Renner, după ce a fost implicat într-un accident grav: ce a spus familia lui „Hawkeye”

ACTUALITATE
Noutăți despre starea actorului Jeremy Renner, după ce a fost implicat într-un accident grav: ce a spus familia lui „Hawkeye”

Familia actorului Jeremy Renner a oferit o actualizare cu privire la accidentul care l-a trimis pe acesta direct în spital.

Duminică, 1 ianuarie 2023, s-a aflat că Renner a fost implicat într-un accident grav în timp ce deszăpezea. În urma acestui accident, actorul a fost dus de urgență la spital.

Recent, a fost confirmat că Jeremy Renner a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce a suferit un traumatism toracic contondent și o serie de leziuni ortopedice.

În prezent, el se află în secția de terapie intensivă în stare critică, dar este stabil.

Ce a spus familia lui Jeremy Renner despre starea în care se află acesta

„Putem confirma că Jeremy a suferit un traumatism toracic și leziuni ortopedice și a fost supus unei intervenții chirurgicale astăzi, 2 ianuarie 2023. A ieșit din operație și rămâne în secția de terapie intensivă în stare critică, dar stabilă.

Familia lui Jeremy ar dori să-și exprime recunoștința față de medicii și asistentele care se îngrijesc de el, Truckee Meadows Fire and Rescue, șeriful din comitatul Washoe, primarul orașului Reno Hillary Schieve și familiile Carano și Murdock.

Ei sunt, de asemenea, copleșiți și recunoscători pentru dragostea și sprijinul venit din partea fanilor săi”, se arată în comunicatul remis de familia actorului.

În prima zi din an, reprezentanții lui Jeremy Renner au anunțat că acesta a suferit răni grave după un „accident legat de vremea rea, în timp ce deszăpezea” în Washoe Country, Nevada, unde locuiește de câțiva ani.

Un vecin, care este medic, l-a tratat pe Renner la fața locului până când au sosit paramedicii. Actorul a fost, mai apoi, transportat la un spital local cu elicopterul.

Poliția ar fi deschis o anchetă și ar fi reținut Snowcatul lui Jeremy Renner, deoarece plugul ar fi trebuit să aibă măsuri de siguranță pentru a preveni un astfel de incident.

Deși Renner se află încă în stare critică, declarația familiei sale este una optimistă. Cu siguranță, pe măsură ce timpul va trece, vor ieși la suprafață noi detalii.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele