26 nov. 2023 | 17:42

Leo Messi este acuzat că și-a înșelat soția: ”Sunt în pragul divorțului”. Cine i-a luat apărarea fotbalistului

SPORT
Leo Messi este acuzat că și-a înșelat soția: ”Sunt în pragul divorțului”. Cine i-a luat apărarea fotbalistului

Leo Messi se află în centrul unui scandal, după ce o publicație din Brazilia a scris că starul argentinian a înșelat-o pe Antonela Roccuzzo și a divulgat și numele femeii cu care acesta ar fi călcat strâmb. De asemenea, ziarul a menționat că cei doi se află în pragul divorțului. Ce se întâmplă între cei doi.

Leo Messi, în pragul divorțului?

Căsnicia lui Leo Messi cu Antonela Roccuzzo ar trece prin cea mai gravă criză din cei 15 ani de când sunt împreună și ar fi chiar în pragul divorțului, după cum susține  publicația braziliană Direto Do Miolo. Însă, o apropiată a cuplului susține că nimic din ce s-a scris nu e adevărat.

Sursa citată a înaintat și numele femeii cu care Leo Messi și-ar fi înșelat soția. Este vorba despre jurnalista argentiniană Sofia Martinez,  prezentă deseori la meciurile echipei naționale ale Argentinei, inclusiv la Cupa Mondială din Qatar. Luna trecută, dar în Argentina, au apărut speculații că forbalistul ar fi îndrăgostit ”de o femeie care nu este Antonela”.

Până acum, nici Leo Messi și nici Antonela Roccuzzo nu au vorbit despre acest subiect, în schimb a reacționat Daniella Semaan, soția lui Cesc Fabregas și o apropiată a cuplului.

Ce publicație e asta care n-are niciun sens….și nu are nici dreptate”, a scris Daniella Semaan, pe Instagram.

Leo Messi este acuzat că și-a înșelat soția: ”Sunt în pragul divorțului”. Cine i-a luat apărarea fotbalistului

Antonela Roccuzzo, soția lui Leo Messi. Sursa foto: Instagram

Mesaj special de la Sofia Martinez pentru Leo Messi

La Campionatul Mondial din Qatar 2022, unde Leo Messi a câștigat trofeul cu Argentna, jurnalista Sofia Martinez a făcut senzație. Ea i-a ținut un discurs pasional fotbalistului, imediat după calificarea în finală, în timp ce-l intervieva.

”Indiferent de rezultat, tu ai ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua, faptul că ești unul cu argentinienii, cu fiecare dintre ei. Sunt serioasă, nu e niciun băiat care să nu își dorească tricoul tău. Ți-ai pus amprenta pe viața fiecăruia dintre noi și asta, pentru mine, înseamnă mai mult decât câștigarea unei Cupe Mondiale.

Citește și: Soția lui Leo Messi face ravagii în SUA. Cum au numit-o americanii după ce au văzut-o la meci

Nimeni nu îți poate lua asta și aceasta este recunoștința mea pentru fericirea pe care o aduci multor oameni. Sper serios să iei aceste cuvinte în inima ta. Chiar cred că asta este mai important decât să câștigi o Cupă Mondială. Îți mulțumesc, căpitane!”, i-a spus jurnalista lui Messi, în decembrie 2022.

Povestea de iubire dintre Leo Messi și Antonela Roccuzzo

Fotbalistul și soția sa se cunosc încă din adolescență  și au o poveste specială de iubire. Leo și Antonella s-au cunoscut pe vremea când aveau 9 ani, datorită unui prieten comun, care le-a făcut cunoștință.

Messi a părăsit Argentina la vârsta de 11 și s-a mutat în Spania, pentru a-și urma visul de a deveni fotbalist, dar a revenit în țara natală, în 2004, pentru a fi alături de cea care avea să-i devină soție. Atonela trecea printr-un moment foarte greu, după ce prietena ei cea mai bună murise într-un accident de mașină.

Citește și: Antonela Roccuzzo, acuzată că profită de numele lui Leo Messi. Ce a spus o altă soție de fotbalist despre partenera starului argentinian

Fotbalistul a fost cel care a ajutat-o să treacă peste acea perioadă grea și s-au îndrăgostit iremediabil. Messi și Antonela și-au oficializat relația în 2009, iar în 2017 s-au căsătorit într-un loc cu o semnificație specială pentru ei, orășelul lor natal, Rosario. Cuplul are trei băieți: Thiago, Matteo și Ciro.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele