31 iul. 2023 | 18:47

Antonela Roccuzzo, acuzată că profită de numele lui Leo Messi. Ce a spus o altă soție de fotbalist despre partenera starului argentinian

Sport
Antonela Roccuzzo, acuzată că profită de numele lui Leo Messi. Ce a spus o altă soție de fotbalist despre partenera starului argentinian
Antonela Roccuzzo, acuzata ca profita de numele lui Leo Messi. Ce a spus o alta sotie de fotbalist despre partenera starului argentinian

Antonela Roccuzzo este de 14 ani împreună cu Leo Messi și au împreună trei băieți. De-a lungul timpului, ea și-a construit o imagine de femeie care nu își dorește să fie atât de mult în centrul atenției. Chiar și așa, a fost criticată de o altă soție de fotbalist pentru că profită de imaginea soțului său. Iată ce a spus despre Antonela Roccuzzo.

”Singură nu a reușit nimic”

În spatele lui Lionel Messi se află Antonela Roccuzzo (35 ani), cea care a fost mereu o sursă constantă de sprijin și dragoste în cariera starului argentinian. În plus, ea a fost mereu acolo pentru jucător, dar și pentru familia lui. Dar, chiar și așa, partenera jucătorului de la Inter Miami a fost criticată de o altă soție de fotbalist.

Dincolo de rolul ei de soție a lui Leo Messi, unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor, Antonela Roccuzzo este și o femeie de afaceri de succes. Însă, meritele ei au fost puse la îndoială de soția unei legende a fotbalului. Yanina Latorre, căsătorită cu fostul internațional argentinian Diego Latorre, și-a spus părerea despre soția lui Leo Messi.

Antonela Roccuzzo, acuzată că profită de numele lui Leo Messi. Ce a spus o altă soție de fotbalist despre partenera starului argentinian

Antonela Roccuzzo, soția lui Leo Messi. Sursa foto: Instagram

”Pe Antonela Roccuzzo, o iubim, dar este soția lui Messi. Este angajată de branduri din Europa pentru a face reclamă, dar totul pentru că este căsătorită cu Messi. Singură, până acum, nu a reușit nimic. Nu o critic, dar este întotdeauna cu un pas în spatele jucătorului”, a spus Yanina Latorre într-o emisiune, citată de Essentially Sports.

Întrebată despre rolul Antonelei în viața și cariera lui Leo Messi, aceasta a recunoscut că frumoasa șatenă a avut influență semnificativă asupra campionului mondial.

”Datorită Antonelei, Messi nu se culcă târziu, nu iese din casă în fiecare zi, dar ea face asta. Tu crești copiii, tu ai grijă de casă, tu îl ajuți cu orice trebuie pentru ca regele să fie fericit”, a adăugat Yanina Latorre.

Soția lui Lionel Messi are mai multe afaceri

Leo Messi nu este singurul care câștigă bani în familie, deoarece și soția lui deține o avere substanțială. Mulți au perceput-o ca pe o casnică, dar Antonela Roccuzzo este un antreprenor de succes, ea având  un lanț de supermarketuri, care operează în mai multe orașe din Argentina.

De asemenea, în 2014, Antonela s-a aventurat în moda pentru copii și a lansat brandul cunoscut sub numele de „Enfans”, iar în prezent se ocupă de el împreună cu frații ei. În plus, ea a colaborat cu soția lui Luis Suarez, Sofia Balbi, pentru a lansa un brand de încălțăminte, în Barcelona, în 2017, dar a renunțat la afacere din motive personale.

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Viața la bloc. Probleme foarte mari cu panourile fotovoltaice
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro