13 apr. 2023 | 08:43

Digi RCS RDS, oferta la care nu se aștepta nimeni: este complet gratuit pentru toți abonații

ACTUALITATE
Digi RCS RDS, oferta la care nu se aștepta nimeni: este complet gratuit pentru toți abonații

Digi RCS RDS vine și de data aceasta în întâmpinarea clienților săi cu oferte greu de refuzat: reduceri pe bune, dar și anumite gratuități.

Dacă ți s-a întâmplat să nu-ți „meargă” internetul cum trebuie și te-ai cam săturat de această situație, află că problema poate fi rezolvată ușor cu ajutorul Digi RCS RDS.

Ofertele Digi RCS RDS, din această perioadă: ce trebuie să știi

Să presupunem că lucrezi de acasă și trebuie să predai un proiect destul de rapid, dar te încurcă viteza internetului. Ce faci, în această situație? Ei, bine cauți soluții.

Este cunoscut faptul că un router ieftin, dar și pereții locuinței tale, adesea suficient de groși, pot interveni semnificativ în calitatea semnalului pentru internet.

Întru rezolvarea situației, în această perioadă, Digi RCS RDS are pentru tine două abonamente, după cum urmează:

  • FiberLink 500 – la prețul de 30 de lei pe lună, cu viteze de download de 500 Mpbs (minim 200 Mpbs), plus 20 de GB spațiu de stocare în cloud.
  • FiberLink 1000 – la prețul de 40 de lei pe lună, cu viteze de download de 940 Mpbs (minim 200 Mpbs, respectiv 450 Mbps pe upload).

Așa cum spuneam anterior, independent de abonamentul ales, internetul poate funcționa „prost”, iar asta se întâmplă întrucât routerul poate nu este tocmai ce trebuie.

Cu abonamentul FiberLink 1000 primești routerul Mesh WiFi 6 complet gratuit. Vorbim, în acest caz, despre un router de ultimă generație care îți va face internetul să „zburde”, efectiv.

Nu trebuie să fii IT-ist ca să-l instalezi, având nevoie de cunoștințe minime în domeniu. Totuși, dacă ești total „atehnic”, nu te îngrijora, de vreme ce Digi RCS RDS îți va trimite de îndată un specialist care să te ajute cu instalarea. Echipa va sosi la tine acasă în cursul aceleiași zile, astfel încât tu să beneficiezi de upgrade în cel mai scurt timp posibil, de la plasarea comenzii cu pricina.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele