23 oct. 2023 | 21:22

Despărțirea dintre un fost jucător emblematic al lui Dinamo și fosta Miss Playboy. Detalii despre divorț

SPORT
Despărțirea dintre un fost jucător emblematic al lui Dinamo și fosta Miss Playboy. Detalii despre divorț

Fosta glorie a lui Dinamo și fosta Miss Playboy s-au despărțit și au încheiat și divorțul. Cei doi erau împreună de zece ani, iar între ei au existat acuzații de infidelitate. Ce au hotorât judecătorii.

Detaliile divorțului dintre fostul fotbalist și fosta Miss Playboy

Miss Playboy anunța în urmă cu un an că se desparte de fostul fotbalist dinamovist pe care îl acuza că a înșelat-o. Divorțul celor doi s-a încheiat după zece ani de relație. Ei au împreună un băiețel în vârstă de 9 ani.

Este vorba despre Florentin Petre și Margarita Peychinska. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când fosstul mijlocaș evolua la ȚSKA Sofia. Deși era căsătorit, el a divorțat pentru a-și oficializa povestea de iubire cu fosta Miss Playboy Bulgaria 2002.

Despărțirea dintre un fost jucător emblematic al lui Dinamo și fosta Miss Playboy. Detalii despre divorț

Margarita Peychinska și Florentin Petre, pe vremea când formau un cuplu.

Fiul celor doi va rămâne cu Margarita, dar Florentin îl va putea vizita în anumite zile, cu anunțarea în prealabil a mamei. Fostul fotbalist va trebui să achite și pensie alimentară, în cuantumul a 25% din veniturile lunare, dar nu mai puțin de 1.500 de lei, potrivit cancan.

Florentin Petre, acuzat de infidelitate

După doar câțiva ani de căsătorie au apărut problemele în cuplu, iar Margarita Peychinska l-a acuzat pe Florentin Petre că a înșelat-o în repetate rânduri. Aceasta susținea că fostul fotbalist şi-a adus iubită în curtea unde locuia şi ea, deşi nu erau divorţaţi cu acte în regulă.

Mai mult, fosta Miss Playboy spunea că în timp ce ea năștea, Florentin Petre vorbea la telefon cu amanta de atunci, sora unui coleg al fiului cel mare al fostului dinamovit.

Mă doare sufletul și acum. În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci. Nu e vorba de zi, de oră, am găsit desfășurătorul de la telefon în perioada aia. Deci în minutul acela, când eu nășteam! Vorbea cu amanta care era sora unui coleg al lui Patrick.

Citește și: Florentin Petre, prima reacție după ce soția l-a acuzat de infidelitate. Fostul „tricolor” a dezvăluit că vrea să divorțeze și susține că Margarita Peychinska l-a amenințat că se sinucide

Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat. Acest om și-a bătut joc de mine 16 ani, de când suntem împreună, nu s-a oprit niciodată”, declara Margarita Peychinska.

Florentin Petre, la al doilea divorț

Florentin Petre a mai fost căsătorit timp de opt ani cu Cătălina Damian, de care a divorțat în 2008. Aceasta i-a dăruit doi băieți, Patrick, fost jucător la Dinamo,,și Denis.

Citește și: Ce a hotărât Oana Zăvoranu să facă după divorț. Nimeni nu se aștepta la asta

Fosta parteneră de viață a lui Florentin Petre este celebră în Bulgaria, după ce, în 2002, a fost vedeta unui pictorial incendiar în revista Playboy. La fel ca și fostul fotbalist, Margarita a mai fost căsătorită o dată, dar pentru scurt timp. Alesul a fost un voleibalist.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele