20 iun. 2023 | 10:21

Ce știm până acum despre Samsung Galaxy Z Flip 5 și când se va lansa noul smartphone

ACTUALITATE
Ce știm până acum despre Samsung Galaxy Z Flip 5 și când se va lansa noul smartphone

Zvonurile spun că Samsung Galaxy Z Flip 5 va avea un afișaj mai mare. Ca referință, Samsung va organiza următorul său Unpacked în iulie. Astfel, atunci vom afla detaliile reale despre noul smartphone.

Când compania de tehnologie Samsung va găzdui următorul său eveniment Unpacked în Seul luna viitoare, gigantul este de așteptat să anunțe un nou dispozitiv Galaxy Z Flip cu un ecran de „copertă” mai mare. Acum, avem o idee mai bună despre cât de mult mai mare ar putea fi ecranul extern al lui Z Flip 5, când va sosi, în iulie.

Samsung Galaxy Z Flip 5 va fi dezvăluit luna viitoare

Așadar, o presupusă redare de marketing partajată de MySmartPrice (prin The Verge) arată un telefon cu un display secundar care acoperă cea mai mare parte din față a dispozitivului atunci când îl închizi. MySmartPrice nu a împărtășit dimensiunea ecranului de acoperire, dar judecând după randare, este semnificativ mai mare decât cel de 1,9 inchi găsit pe Z Flip 4.

Desigur, un display extern mai mare ar facilita încadrarea selfie-urilor cu camera principală a lui Z Flip, dar există și unele potențiale dezavantaje. În primul rând, un ecran secundar mai mare ar afecta durata de viață a bateriei Z Flip 5, dacă Samsung nu echipează telefonul cu o baterie de capacitate mai mare. De asemenea, merită subliniat faptul că un mic ecran de acoperire face parte din atracția lui Z Flip 4. Funcționalitatea minimă pe care o oferă este o modalitate bună de a te deconecta parțial de la distragerile tipice care vin cu un smartphone, având, în același timp, acces ușor la unele informații.

În concluzie, se așteaptă ca Samsung să anunțe Galaxy Z Flip 5, alături de Galaxy Z Fold 5, la sfârșitul lunii iulie. Vom afla atunci dacă cel mai recent telefon cu ecran pliabil al companiei are un ecran mai mare sau nu.