Wednesday, din ce în ce mai aproape de lansare: prima imagine cu noua familie Addams, dezvăluită

Wednesday, din ce în ce mai aproape de lansare: prima imagine cu noua familie Addams, dezvăluită

Distribuția Wednesday prinde viață, odată cu primele imagini care dezvăluie cu noua familie Addams.

Povestea lui Wednesday a început odată cu filmul din 1991, numit Familia Addams și regizat de Barry Sonnenfeld. Inițial, pelicula trebuia să-l aibă pe Tim Burton la cârmă, însă asta înainte ca regizorul „gothic” să preia Batman Returns.

După ce un film stop-motion despre familia Addams, asociat cu el, a eșuat, Burton s-a apucat de Wednesday, pentru Netflix, în 2020. Serialul o va distribui în rolul principal pe Jenna Ortega care, cu puțin noroc, va reuși să o egaleze pe Christina Ricci.

Wednesday, de la Netflix, nu numai că înfățișează personajul într-o nouă lumină, dar pune, în paralel, accentul pe o serie de crime, prezentând deopotrivă Nevermore Academy, o școală privată pentru proscriși.

Poate cel mai important aspect, evidențiază relațiile pe care Wednesday le are cu familia ei, cu emfază pe umor, ca de obicei.

Cum vor arăta Morticia, Wednesday și Gomez, în noua producție semnată de Tim Burton

Catherine Zeta-Jones va prelua rolul Morticiei, Luis Guzmán îl va interpreta pe Gomez, iar Isaac Ordonez va intra în pielea lui Pugsley. În iunie, publicul a avut parte de un prim indiciu asupra aspectului cel nou al personajului principal.

Vestea bună este că acum putem vedea încă o imagine în exclusivitate, de data aceasta și cu Morticia și Gomez.

wednesday-fotografiii-noi-film-tim-burton
Foto: Vanity Fair

Vanity Fair a distribuit imagini oficiale cu noua familie Addams, însă fără Fester. Din câte se poate observa, filmul va încerca să se apropie ca aspect de desenele animate ale creatorului familiei Addams, Charles Addams.

Din nefericire, cam asta e tot ceea ce știm până acum despre noul „Familia Addams”. Totuși, producția este programată să fie lansată cândva anul acesta, deși o dată oficială de lansare nu a fost încă anunțată. Luând în calcul că suntem deja în luna august, probabil nu mai avem mult de așteptat.

Foto: Vanity Fair