23 mart. 2022 | 13:55

Vin Diesel, mesaj emoționant pe Instagram: ce le-a transmis fanilor francizei Fast & Furious

ACTUALITATE
Vin Diesel, mesaj emoționant pe Instagram: ce le-a transmis fanilor francizei Fast & Furious

Într-o postare un pic mai lungă, publicată pe Instagram, Vin Diesel le-a arătat fanilor și o altă „față” a sa. Dacă, până acum, eram obișnuiți să-l vedem pe acesta veșnic încruntat și cu mușchii încordați la maxim, iată că actorul ne dovedește că are și o latură sensibilă.

Vin Diesel a vorbit despre „Fast & Furious 10” și, printre altele, a spus că speră să-i facă pe fani mândri de film, dar și de prestația sa. La mai bine de douăzeci de ani de la debutul francizei, producătorii se pregătesc de sfârșit.

Anul trecut, fanii F&F au fost martorii unui nou film care, în mod evident, s-a bucurat de tot atât de mult succes ca precedentele.

Conform a ceea ce știm până acum, în curând va începe producția pentru filmul „Fast & Furious 10”. Detaliile scenariului sunt ținute, în acest moment, „sub cheie”, însă filmul are deja o dată de lansare, mai exact în luna mai a anului 2023.

„Fast & Furious 10” va fi prima parte, din două, a ultimului capitol al iubitei francize. Din noua distribuție vor mai face parte, de asemenea, Jason Momoa și Daniela Melchior.

Vin Diesel, emoționat pe Instagram: ce le-a transmis fanilor săi

Vin Diesel a sugerat, într-o nouă postare pe Instagram, că producția pentru „Fast & Furious 10” ar putea să înceapă în curând. Împărtășind o poză cu el, în rolul lui Dom, Diesel le-a spus fanilor că franciza se apropie de „final”.

El le-a mulțumit celor de la Universal pentru decizia de a structura finalul francizei în două părți. Diesel a mai spus, de asemenea, că speră să reușească, și de această dată, să-și facă fanii mândri de el, dar și de franciză.

Comentariul complet al lui Vin Diesel, publicat pe rețeaua de socializare Instagram, poate fi citit în cele ce urmează:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele