Viitorul film Sifu îl va avea în spate pe creatorul John Wick: ce știm, până acum, despre asta

Viitorul film Sifu îl va avea în spate pe creatorul John Wick: ce știm, până acum, despre asta

Veste bună: creatorul John Wick, Derek Kolstad, lucrează la încă o adaptare care, din câte am aflat până acum, s-ar putea să aibă parte de la fel de mult succes, de îndată ce va fi lansat pe marile ecrane.

Evident, viitoarea adaptarea va veni tot din sfera jocurilor video. Imediat după apariția veștii potrivit căreia acesta va scrie și produce un film Streets of Rage, a reieșit că Kolstad își asumă aceleași sarcini inclusiv pentru un film live-action bazat pe Sifu. Așadar, dacă ești fan al acestui titlul, ai motive reale să te bucuri.

Kolstad și partenerii săi, de la compania media Story Kitchen, au făcut echipă cu dezvoltatorul și editorul Sifu Sloclap, după cum relatează Deadline.

Beat-‘em-up s-a dovedit un succes când a fost lansat, în luna februarie, iar asta dintr-un motiv extrem de simplu: a vândut un milion de exemplare în doar trei săptămâni, în ciuda faptului că Elden Ring și Horizon Forbidden West au sosit cam în același timp pe piața de profil.

Sifu s-ar putea metamorfoza într-un scenariu excelent de film

Ceea ce îl face pe Sifu să iasă în evidență, cu atâta concurență în jurul său, este că de fiecare dată când protagonistul moare, în căutarea răzbunării, el îmbătrânește, însă dușmanii lui rămân de aceeași vârstă.

Întocmai această mică premisă poate da naștere unui film excelent, pe baza acesteia putând să se construiască un scenariu cu adevărat ieșit din comun.

Evident, rămâne de văzut cum se va metamorfoza Sifu din joc în film și, poate cel mai important, cine va juca rolurile principale. Pentru a atrage atenția, distribuția va trebuie să fie una care să „spună” ceva publicului.

Totuși, viitorul film Sifu are ingredientele necesare pentru a se deveni un viitor succes, însă asta numai dacă echipa din spatele producției își va juca corect cărțile și va exploata avantajele pe care le are deja.