30 nov. 2022 | 13:55

VIDEO Viitorul film Super Mario bros. are un nou trailer: ce aduce nou

ACTUALITATE
VIDEO Viitorul film Super Mario bros. are un nou trailer: ce aduce nou

Nintendo a lansat un nou trailer pentru viitorul film cu și despre Super Mario Bros.

După scurtul teaser oferit de gigantul de jocuri, eveniment care s-a petrecut la începutul lunii trecute, noul clip oferă o perspectivă un pic mai clară asupra a ceea ce vor putea vedea fanii în acest film, în momentul în care va fi lansat.

Practic, nu numai că aflăm mai multe despre rolul pe care îl interpretează Chris Pratt (actorul îi va împrumuta vocea lui Mario), dar avem ocazia de a vedea mai multe detalii despre interpretarea actriței Anya Taylor-Joy, dar și a lui Seth Rogan, în rolurile Prințeei Peach și, repectiv, a lui Donkey Kong.

În plus, vei avea parte și de o mică incursiune în Rainbow Road, ceea ce s-ar putea să ți se pară o veste extraordinară, în context.

Donkey Kong are „haine noi”, în Super Mario Bros.

Potrivit creatorului seriilor Mario și Zelda, Shigeru Miyamoto, Nintendo ar fi reproiectat modelul Donkey Kong pentru prima dată de când adorabila maimuță a trecut la varianta 3D, în 1994, în Donkey Kong Country.

„S-ar putea ca unii dintre voi să fi observat deja asta, dar pentru acest film, am profitat de ocazia de a oferi o personalitate comică și un design care amintește de personajul original”, a declarat Miyamoto.

În momentul de față, premisele unui succes sunt evidente, mai ales dacă vorbim despre cei care au crescut jucând Mario.

Animația este plină de culoare și destul fluidă în desfășurare. În plus, are suficiente elemente din jocurile originale pentru a-ți activa factorul nostalgie.

De asemenea, ar putea fi destul de interesant să-l vezi pe Mario interpretat de Chris Pratt, contestat de mulți ca fiind nepotrivit.

Dacă filmul Super Mario Bros. va merita să faci o „excursie” la cinema, rămâne, desigur de văzut.

Pentru a afla răspunsul la această întrebare va trebui să ai răbdare până pe 7 aprilie 2023.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele