VIDEO Sister Act 3 ar putea deveni realitate. Cum a ajutat-o Jenifer Lewis pe Whoopi Goldberg

VIDEO Sister Act 3 ar putea deveni realitate. Cum a ajutat-o Jenifer Lewis pe Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg a vorbit despre marea ei dorință de a lucra la mult așteptatul Sister Act 3, care a fost anunțat încă din 2020, însă nu s-a concretizat nici până acum.

Goldgerg, adică una dintre cele două gazde The View a intervievat-o ​​pe Jenifer Lewis la talk-show-ul ABC, vorbind, de asemenea, despre viitorul Sister Act, film pe care „îl împart”.

„Știi că încă o să facem acel film, nu?”, i-a spus Whoopi Goldberg colegei sale de platou din Sister Act, în timp ce s-a așezat la masa „subiectelor fierbinți”. „Îmi doresc din tot sufletul să pot lucra cu ea pentru că este distractivă”, a completat marea actriță.

Lewis a spus că este „extrem de pregătită” să filmeze sequelul pentru Disney+ și a dezvăluit că ea a fost cea care a învățat-o pe Goldberg cum să cânte pe platoul de filmare.

Whoopi Goldberg a cântat în fața oglinzii, cu o perie de păr în loc de microfon

„Voiau să-mi folosească vocea și i-am spus lui Whoopi: Uite, te bagi în fața oglinzii cu noi,  iei o perie de păr și te prefaci că ai 15 ani cântând Gladys Knight and the Pips – și Whoopi a făcut-o și a început să cânte”, și-a amintit Lewis.

Sister Act, din 1992, a fost regizat de Emile Ardolino și urmărește povestea personajului Deloris Wilson, o cântăreață care este forțată să devină călugăriță după ce este plasată într-un program de protecție a martorilor. Evident, Goldberg va continua să joace rolul pe care l-a consacrat, dar și care a consacrat-o, în egală măsură.

O a treia parte a francizei a fost anunțată în 2020, când Disney și-a consolidat poziția dominantă, odată cu lansarea serviciului de streaming Disney+. În 2021, s-a aflat că Tim Federle ar urma să regizeze continuarea, cu Madhuri Shekar pe post de scenarist. De atunci, nu au apărut actualizări cu privire la dezvoltarea Sister Act 3.