VIDEO Noi imagini din Black Myth: Wukong: ce aduc nou chinezii

VIDEO Noi imagini din Black Myth: Wukong: ce aduc nou chinezii

În fiecare lună august, a ultimilor doi ani, dezvoltatorul chinez Game Science Studio a lansat noi imagini din viitoarele sale jocuri RPG de acțiune Black Myth: Wukong.

De curând, studioul a distribuit un nou trailer de joc de opt minute în care poți vedea noi detalii (o poți vedea în subsolul acestui articol).

La fel ca dezvăluirea ce a implicat Unreal Engine 5, de anul trecut, vorbim parțial despre „o scenă” pentru tehnologia de upscaling alimentată de DLSS AI, de la NVIDIA, și acum poți vedea ce diferență majoră poate face aceasta. Un an de muncă suplimentară își spune cuvântul, fără îndoială. În comparație cu trailerul de anul trecut, acțiunea este mai „lină” și există mai puține trepidări ale ratei de cadre.

De asemenea, observăm că Game Science Studio folosește formula From Software’s Souls în câteva moduri interesante. În joc poți vedea o plantă pe care protagonistul merge să o ridice. Atunci când ajunge să o tragă de la pământ, planta se dovedește a fi un inamic care poate înrădăcina jucătorul în loc, lăsându-l vulnerabil la atacurile. Se poate spune că aceasta este o întorsătură destul de antreantă, care ar trebui să te oblige să fii mereu cu ochii la ceea ce se află pe jos.

În ceea ce privește trailerul cinematografic, probabil ai observat că oferă noi detalii asupra poveștii inspirate din Călătoria lui Wukong.

Data de lansare pentru Black Myth: Wukong, în aer, totuși

Este greu de spus cum scena pe care o vedem se va potrivi în povestea mai amplă pe care Game Science vrea să le-o spună jucătorilor anul acesta, însă studioul are, evident, un talent pentru animație, dar și capacitatea de a transpune totul pe povești intrigante, care să nu plictisească.

Din păcate, trailerul nu se încheie cu o dată de lansare a jocului. În 2020, Game Science Studio a spus că speră să aducă Black Myth: Wukong pe PC și console până în 2023. Rămâne de văzut dacă va fi așa.