VIDEO Cum a „salvat-o” George Clooney pe Julia Roberts, în timpul filmărilor pentru Ticket to Paradise: când vezi filmul în cinematograf

VIDEO Cum a „salvat-o” George Clooney pe Julia Roberts, în timpul filmărilor pentru Ticket to Paradise: când vezi filmul în cinematograf

Julia Roberts și George Clooney s-au reunit pe platourile de filmare, în viitoarea peliculă numită Ticket to Paradise, care a fost filmată în Australia.

Prieteni de multă vreme, Julia Roberts a povestit despre modul în care familia Clooney a „salvat-o” în timpul filmărilor, care au avut loc în plină pandemie.

Într-un interviu pentru New York Times, Roberts și Clooney au vorbit despre cea mai recentă colaborare a lor.

„Am început în insula Hamilton, cu toate aceste păsări sălbatice, iar Julia avea casa chiar mai jos de cea în care locuiam eu cu Amal și copiii”, a explicat George Clooney. „Ieșeam dimineața devreme și strigam „Cirip-cirip”, iar Julia răspundea „Cirip-cirip”. Și apoi îi aduceam o ceașcă de cafea. Ea a fost mătușa Juju pentru copiii mei”, a continuat actorul.

Julia Roberts a mărturisit, la rândul ei: „Clooney m-a salvat de la singurătate și disperare. Eram într-o bulă și aceasta a fost cea mai lungă perioadă în care am fost vreodată departe de familia mea. Nu cred că am petrecut atât de mult timp singură de la vârsta de 25 de ani”.

Ticket to Paradise promite să te facă să zâmbești

Filmul Ticket to Paradise, în care cei doi joacă împreună, a suferit întârzieri în producție deoarece numărul cazurilor de Covid a crescut în Australia. S-a raportat că, la acea vreme, au existat mai multe cazuri de îmbolnăvire atât în rândul actorilor, cât și a echipei de producție.

Pelicula regizată de Ol Parker îi are în rolurile principale pe Roberts și Clooney și spune povestea unui cuplu divorțat. Ei se hotărăsc să călătorească împreună în Bali pentru a o împiedica pe fiica lor să facă aceeași greșeală pe care a făcut-o ei acum 25 de ani.

De asemenea, din distribuție mai fac parte Billie Lourd, Kaitlyn Dever și Lily Lucas Bravo.

Ticket to Paradise urmează să apară în cinematografe în data de 21 octombrie.