VIDEO Cel mai recent trailer Thor: Love & Thunder mizează pe comedie: ce e nou, când vezi filmul la cinema

VIDEO Cel mai recent trailer Thor: Love & Thunder mizează pe comedie: ce e nou, când vezi filmul la cinema

Un nou trailer Thor: Love & Thunder ni-l arată pe Thor, dar și pe ceilalți membri ai Guardians of the Galaxy, cum fac echipă pentru o luptă cel puțin amuzantă.

Chris Hemsworth și Taika Waititi fac, la rândul lor, din nou echipă, după ce Thor: Ragnarok ți-a prezentat o reinventare comică a Zeului Tunetului. Odată cu reluarea filmului, după evenimentele din Avengers: Endgame, s-a pus problema dacă Gardienii Galaxiei ar trebui, sau nu, să existe în Thor. Iată că decizia a fost luată deja, răspunsul fiind mai mult decât evident.

Odată ce au început filmările pentru Thor: Love & Thunder, s-a confirmat că întreaga echipă a Gardienilor Galaxiei face parte din acest film. De altfel, aceștia au reprezentat un element de bază al campaniei de marketing a filmului, de până acum.

La ce să te aștepți în următorul film Marvel, Thor: Love & Thunder

Acțiunea Thor: Love & Thunder ar trebui să urmărească aventurile lui Thor, Mighty Thor, dar și pe cele ale lui Jane Foster sau Valkyrie, în timp ce se luptă cu Gorr God Butcher. Gardienii Galaxiei vor juca, de asemenea, un rol important. Grupul este văzut luptând alături de Thor în repetate rânduri.

În noul trailer Thor: Love & Thunder, lansat de Marvel, au fost publicate mai multe imagini ale unei scene amuzante de luptă a Gardienilor Galaxiei, din film.

Vei putea vedea filmul în cinematografe începând cu data de 8 iulie 2022.

Noile imagini oferă o perspectivă și mai clară asupra modului în care pelicula va continua excelenta dinamică pe care Thor o are cu Gardienii Galaxiei. După ce a întâlnit echipa în Avengers: Infinity War, rivalitatea cu Star-Lord s-a dovedit imediat a fi una destul de distractivă.

Iar dacă este să ne amintim faptul că scenariul va fi unul predominant de dragoste, așa cum a menționat, de asemenea, Taika Waititi, lucrurile încep să facă sens.

Citește și: