Ce legătură există între Thor: Love & Thunder și romanele de dragoste: Taika Waititi dă cărțile pe față

Ce legătură există între Thor: Love & Thunder și romanele de dragoste: Taika Waititi dă cărțile pe față

Taika Waititi a vorbit despre o presupusă legătură dintre Thor: Love & Thunder și romanele de dragoste. Se prea poate ca această confesiune să nu fie întocmai pe placul fanilor Marvel.

Următorul film, venit de la Studiourilor Marvel, mai are doar câteva săptămâni până la lansarea în cinematografe, pe 8 iulie. După cum a fost anunțat, unul dintre primele filme Marvel Cinematic Universe Faza 4, Thor: Love and Thunder a fost amânat de câteva ori, din cauza pandemiei de Coronavirus. Deși s-a confruntat cu obstacole, Waititi a încheiat filmul la timp. Totuși, din cauza programului plin al francizei, marketingul a suferit întârzieri masive.

În ciuda celor două trailere, Thor: Love & Thunder, deja apărute, este încă dificil de descifrat ce se va întâmpla, de fapt, în film, publicul având parte de doar câteva detalii narative care sunt deja confirmate. Acestea includ transformarea spectaculoasă a lui Mighty Thor și apariția Gardienilor Galaxiei.

Romanele de dragoste Mills & Boon, sursă de inspirație pentru Thor: Love & Thunder

Regizorul dezvăluie acum câteva dintre sursele sale de inspirație, pentru publicația Wired. „Din motive contractuale, Waititi nu mi-a putut spune prea multe despre Thor: Love & Thunder, care apare pe 8 iulie, în afară de faptul că a încercat să o scrie ca o poveste de dragoste, amestecată cu elemente din benzile desenate inițiale și coperta vechilor romane de dragoste Mills & Boon. Dar a spus că a încercat să mențină limitele genului”, au declarat surse din redacția menționată anterior.

În același interviu, Waititi ar mai fi împărtășit că își dorește întotdeauna să păstreze elementele interesante care îl caracterizează, făcând mereu ceva neașteptat. El nu a intrat în detalii despre modul în care romanele de dragoste l-au ajutat să descopere povestea pentru Thor: Love & Thunder.

Acestea fiind spuse, cu Jane Foster din nou în franciză, ne putem aștepta ca filmul să aibă parte de succes.

Rămâne, desigur, de văzut cum va fi primit de fanii acestei nișe.

Citește și: