VIDEO Thor: Love and Thunder, mai aproape de lansare. Ce știm, până acum, despre viitorul film

VIDEO Thor: Love and Thunder, mai aproape de lansare. Ce știm, până acum, despre viitorul film

Marvel Studios a lansat cel mai nou trailer pentru „Thor: Love and Thunder”. Al patrulea film Thor, din universul cinematografic Marvel, va marca revenirea lui Chris Hemsworth în rolul Zeului Tunetului.

„Love and Thunder” prezintă, de asemenea, revenirea multor alte personaje Marvel, cea mai notabilă fiind cea a actriței Natalie Portman ca Jane Foster – care nu a mai apărut într-un film MCU de la „Thor: The Dark World”.

De-a lungul timpului, s-au știut puține despre povestea din spatele „Thor: Love and Thunder”, deși Waititi a oferit informații criptate încă de când filmul a fost anunțat prima oară, în iulie 2019.

El a spus că „Thor: Love and Thunder” ar fi un film mai emoționant decât Ragnarok, sugerând, de asemenea, că ar fi vorba mai mult despre dragoste. Regizorul a mai indicat că „Love and Thunder” se va retrage din benzile desenate Mighty Thor, ale lui Jason Aaron.

Trailerul „Thor: Love and Thunder” a fost lansat oficial de Marvel Studios

Trailerul „Thor: Love and Thunder” pare să dezvăluie o mare parte din povestea filmului, începând cu Thor care călătorește cu Gardienii Galaxiei. Se pare, cel puțin pentru o vreme, că Thor va alege să meargă pe drumul său, fără niciunul dintre foștii săi prieteni și aliați, ceea ce este destul de atipic pentru Zeul Tunetului.

Deși nu este menționat în mod explicit în trailerul „Thor: Love and Thunder”, sinopsisul a dezvăluit că Thor ar reveni pentru a se lupta cu Gorr the God Butcher, al lui Christian Bale. În loc de Gorr, trailerul îl arată pe Zeus. Probabil că Zeus va fi atacat de Gorr, poate chiar ucis (aparent), iar asta îl va determina pe Thor să-și adune prietenii pentru a lupta cu „măcelarul”.

Pelicula Marvel Studios va fi lansată pe marile ecrane în data de 8 iulie 2022, iar producătorii se așteaptă la performanțe reale în sălile de cinema. Rămâne de văzut dacă socoteala de acasă se va potrivit cu cea din târg.

Citește și: