VIDEO Batgirl, băgat „la sertar” de Warner Bros. Clipul distribuit de Leslie Grace, pe TikTok

VIDEO Batgirl, băgat „la sertar” de Warner Bros. Clipul distribuit de Leslie Grace, pe TikTok

Actrița Leslie Grace a împărtășit un clip din culise Batgirl, filmul DC abandonat recent.

Barbara Gordon a fost aproape de a-și face marele debut în DCEU. Acest lucru ar fi trebuit să se întâmple anul viitor. În timp ce filmul Batgirl de la HBO Max se chinuia să încheie filmările, Warner Bros. Discovery a șocat industria divertismentului, hotărând să anuleze complet lansarea și băgându-l în „sertar”.

Batgirl ar fi putut să spună povestea originii lui Barbara, după ce devine cea mai nouă protectoare a orașului emblematic Gotham. Acțiunea filmului urma să aibă loc, de asemenea, după evenimentele din The Flash. Batgirl s-ar fi luptat cu Firefly, interpretat de starul The Whale, Brendan Fraser.

Batgirl nu va vedea niciodată „lumina zilei”

Așadar, din cauza faptului că Warner Bros. Discovery a eliminat Batgirl, publicul nu va vedea niciodată filmul în întregime.

Grace a împărtășit recent pe pagina ei TikTok un videoclip în care poate fi văzută facând repetiții și cascadorii pentru lupta cu Firefly.

Pe baza acestui ultim videoclip, precum și a imaginilor de decor care au apărut în timpul filmărilor, Batgirl și Firefly s-ar fi luptat de mai multe ori în film. Nu ar fi surprinzător dacă complotul ar fi făcut-o pe Batgirl chiar să piardă în fața lui Firefly – însă asta nu vom ști niciodată. Acest lucru ar fi fuzionat perfect cu povestea originii lui Batgirl, de vreme ce toți eroii pierd în primele lor bătălii, în fața răufăcătorilor.

Fiindcă Grace și alți membrii ai distribuției Batgirl au distribuit videoclipuri și imagini din film, se poate specula că, pe viitor, am putea să mai vedem și altele.

Chiar dacă filmul nu va fi lansat, există totuși șansele ca Warner Bros. să folosească personajul interpretat de Grace într-un viitor film DCEU, însă rămâne de văzut dacă va fi, sau nu, așa.

@iamlesliegrace 🦇🤎🫂🙏🏽✨ #batgirl ♬ original sound – Leslie Grace