Digi RCS RDS face valuri pe piața din România: așa îți dai seama că Vodafone și Orange nu au nicio șansă

Digi RCS RDS face valuri pe piața din România: așa îți dai seama că Vodafone și Orange nu au nicio șansă

Oficialii Digi RCS RDS nu ratează nicio șansă de a ieși în fața concurenței cu performanțe demne de invidiat. Parcă în fiecare săptămână publică un nou comunicat menit să asocieze cifre exacte avantajelor pe care le are în fața Vodafone și Orange.

Digi RCS RDS a publicat cel mai recent raport legat de portabilitatea clienților între rețelele din România. De această dată vorbim de primul trimestru din 2022, iar cifrele sunt impresionante, în continuare. Practic, operatorul de telefonie rămâne principala destinație de portare și în noul an, cu un total de peste 3,4 milioane de numere portate de la introducerea acestui serviciu pe meleaguri mioritice.

Digi RCS RDS, peste Vodafone și Orange la a atrage clienți

În primele trei luni ale anului, peste 180.000 de numere au fost portate în rețeaua mobilă și fixă Digi RCS RDS. Raportat la totalul numerelor portate în România în această perioadă, gigantul deține aproximativ 60% din piață în trimestrul 1 din 2022. Media lunară a fost de 58.000 de numere portate.

”DIGI este operatorul care și-a păstrat poziția de lider, încă de la lansarea portabilității,  cu peste 3,4 milioane de numere de telefonie mobilă și fixă atrase în cei peste 13 ani de existență a serviciului de portabilitate, potrivit statisticilor comunicate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), prelucrate de companie. În primele trei luni din 2022, DIGI a depășit 180.000 de numere de telefon portate, din care peste 174.500 în rețeaua mobilă și peste 6.300 în rețeaua fixă. În luna martie, peste 66.000 de utilizatori au ales, prin portare, rețeaua mobilă și fixă DIGI.”, au insistat oficialii companiei în comunicatul de presă.

Dacă facem o comparație cu situația de acum un an, în aceeași perioadă ianuarie – martie, Digi RCS RDS a atras cu 22,8% mai multe numere de telefonie fixă și mobilă în 2022, respectiv cu 27,2% mai multe numere mobile decât în primele trei luni din 2020. Una peste alta, este evident că face o treabă foarte bună în a atrage clienții care se gândesc să migreze de la Orange sau Vodafone.

Citește și: