Digi RCS RDS dă lovitura din nou, în România: noul serviciu la care nu te-ai aștepta de la liderul de piață

Digi RCS RDS dă lovitura din nou, în România: noul serviciu la care nu te-ai aștepta de la liderul de piață

În cazul în care credeai că nu a reușit deja să facă valuri la nivel național prin conectivitatea la internet oferită clienților, Digi RCS RDS își extinde acum aria de servicii într-o cu totul altă direcție.

La fel ca Vodafone în urmă cu câțiva ani, Digi RCS RDS a început să ofere doritorilor un serviciu complet pentru monitorizarea flotei auto. ”Complet” pentru că implică atât un dispozitiv GPS, cât și o cartelă SIM cu abonament de date mobile în spate și o aplicație mobilă prin care se realizează monitorizarea efectivă. Serviciul este intitulat CarTracs și este promovat intens de furnizorul de telefonie, televiziune și internet.

CarTracs de la Digi RCS RDS: ce este, cum funcționează

Dacă monitorizarea unei flote este un concept străin pentru tine, merită să ai în vedere că funcționează într-o manieră cât se poate de prietenoasă și îți oferă acces la o serie stufoasă de informații în timp real și date retroactive legate de deplasarea autoturismelor. Acestea din urmă pot fi mașini personale sau autoturisme de firmă, de la mașini mici până la camioane sau tiruri.

Nu vorbim însă doar de locația curentă. Digi RCS RDS, prin această soluție de monitorizare, te ajută să vezi când o mașină pleacă, se oprește, cât timp stă sau se deplasează în trafic. În mod previzibil, totul funcționează în timp real, dar la fel de interesant este istoricul activității pentru fiecare autoturism.

Noul serviciu CarTracs de la Digi RCS RDS a fost gândit pentru monitorizare pe teritoriul țării noastre, dar chiar și în România, funcționalitatea sa depinde de calitatea semnalului, acoperire. Astfel, dacă o mașină trece printr-o zonă fără semnal, s-ar putea să nu mai vezi în timp real unde se află, dar acele informații se vor salva în istoric și vor putea fi analizate ulterior. Oferta de prețuri este disponibilă la cerere pentru potențialii clienți.

 

Citește și: