Un fan „Game of Thrones” readuce dragonii lui Daenerys la viață: Drogon are o statuie în mărime naturală

Un fan „Game of Thrones” readuce dragonii lui Daenerys la viață: Drogon are o statuie în mărime naturală

„Game of Thrones” continuă să inspire fanii din întreaga lume și acum, la mai bine de trei ani de la încheierea ultimei serii a producției fenomen marca HBO.

Un fan înfocat al seriei „Game of Thrones” a creat o sculptură incredibilă, în mărime naturală, din metal, a lui Drogon, pe care toți admiratorii lui Daenerys (Mama Dragonilor), din adaptarea HBO a „Game of Thrones”, după cărțile scrise de George R.R. Martin, o pot acum aprecia.

Seria fantastică inspirată de cărțile lui Martin, „A Song of Ice and Fire”, s-a sfârșit în 2019. Cu toate astea, va rămâne mereu un simbol al poveștilor fantastice, egalarea succesului acestor cărți, transpuse în producții tv, fiind greu (spre imposibil) de realizat.

În acest spirit, lumea Westeros este pe cale să primească un nou spin-off HBO, cu numele de „House of the Dragon”. Cu toate, în prezent, nu știm când va fi lansat acesta, ne putem aștepta să vizionăm primul episod cândva în 2022.

În ciuda finalului neașteptat și oarecum șocant, fanii „Game of Thrones” continuă să iubească această serie, astfel încât spin-off-ul s-ar putea să aibă parte de succesul așteptat de producători, deși este greu de crezut că va reuși perfomanțele „fratelui mai mare”. Desigur, rămâne de văzut.

Dragonii, poate cel mai important element „cult” din „Game of Thrones”

Daenerys Targaryen este mama a celor trei dragoni pe nume Rhaegal, Viserion și Drogon, cel din urmă fiind singurul care rămâne în viață, spre finalul poveștii. Așadar, un fan înfocat al seriei Thrones a decis să recreeze dragonul, în încercarea de a aduce un tribut serialului său preferat. 

Sculptorul în metal, Kevin Stone, a „dat naștere” unei reprezentări extrem de reale a lui Drogon, respectând grafica inițială a dragonului, până la cel mai mic detaliu.

În mod evident, dacă ai fost sau încă ești fan Thrones, ar trebui să urmărești clipul de mai jos.

Citește și: