Trucuri Spotify – cum recuperezi un playlist, dacă l-ai șters din greșeală

Trucuri Spotify - cum recuperezi un playlist, dacă l-ai șters din greșeală

Din momentul în care ai început să plătești accesul la Spotify, cea mai mare bucurie este că-ți poți crea propriile liste de redare. Îți poți face un playlist doar cu melodiile care te încântă cel mai mult, indiferent dacă au fost create de un artist sau mai mulți. În același timp, însă, le poți șterge foarte ușor, chiar și din greșeală. Din acest motiv, dacă este să înveți ceva, ar fi bine să știi cum recuperezi un playlist pe Spotify.

O parte semnificativă din experiența de utilizator de Spotify ține de listele de redare. Indiferent dacă sunt create de alții și tu doar le salvezi sau ți le-ai făcut de la zero, este important să ai o librărie formată din playlist-uri pentru a ajunge rapid la ce te interesează. Partea proastă este că, pe cât de ușor este să-ți creezi un playlist, la fel de ușor îl ștergi. Dacă te răzgândești însă și vrei să recuperezi o listă de redare ștearsă anterior, Spotify îți pune la dispoziție și această variantă. Ai 90 de zile să faci asta.

Trucuri Spotify - cum recuperezi o listă de redare
Trucuri Spotify – cum recuperezi o listă de redare

Cum recuperezi o listă de redare în Spotify, un playlist

Din momentul în care ai șters un playlist pe Spotify, ai 90 de zile să ți-l recuperezi. Este însă foarte important de reținut că nu poți face acest proces din aplicația de mobil, ci trebuie să-ți accesezi contul din browser, folosind această adresă.

După autentificare, te interesează meniul principal al aplicației web. În partea stângă, după cum se poate vedea și în captura de mai sus, te interesează Recover playlists. În secunda următoare, vei vedea o listă precum cea de mai jos cu liste de redare șterse. Din acest punct, este suficient să apeși pe Restore în dreptul acelui Playlist de care îți dor. Rămâne să mergi în Spotify la liste de redare și să-ți asculți muzica proaspăt restaurată.

spotify restore playlist
Recuperare Spotify Playlist