02 iul. 2022 | 09:55

Cum găsești o melodie pe Spotify, dacă ai ascultat-o și ai uitat cum se numește

ACTUALITATE
Cum găsești o melodie pe Spotify, dacă ai ascultat-o și ai uitat cum se numește

În cazul în care nu știai, Spotify îți păstrează un istoric al muzicii ascultate, astfel încât să poți reveni rapid la o piesă care ți-a plăcut mult, redată anterior. Dacă vrei să accesezi această listă, iată cum poți face asta de pe mobil, desktop, dar și web.

Pentru a vedea melodiile redate recent pe iPhone, iPad sau pe telefonul tău Android, într-o primă instanță trebuie să deschizi aplicația Spotify, instalată pe device-ul tău, în mod absolut evident. Mai apoi, conectează-te la contul tău, dacă nu ai făcut-o deja. În bara de jos a Spotify, atinge butonul de „Home” pentru a accesa ecranul de pornire al aplicației.

Când se deschide ecranul de pornire, în colțul din dreapta sus poți atinge „Recently Played” (o pictogramă care seamănă cu un ceas spart).

Vei vedea mai apoi pagina dorită cu melodiile pe care le-ai ascultat tu, în ultima perioadă. Așadar, dacă ai pornit modul „radio” al aplicației și s-a întâmplat să descoperi o melodie care chiar îți place, dar ai uitat cine o cântă și cum se numește, nimic mai simplu.

Iar dacă vrei să redai ceva din această listă, este, de asemenea, simplu: atinge un element și pregătește-te să te bucuri de muzica ta preferată.

Cum verifici istoricul de audiție Spotify direct de pe desktop

Pentru a vedea istoricul de audiție pe desktop, din nou, trebuie să lansezi aplicația Spotify, de data asta pe computer. Asigură-te că te-ai conectat la contul tău.

În colțul din dreapta jos al Spotify, fă click pe opțiunea „Queue” (o pictogramă de redare cu două linii orizontale). Aceasta se găsește fix lângă bara de volum.

Pe pagina „Queue”, în partea de sus, selectează fila „Recently Played”. Vei vedea imediat o listă cu articolele muzicale redate recent. Fă click pe o melodie dacă vrei s-o asculți.

Pentru a efectua mai multe acțiuni asupra acestor elemente, cum ar fi adăugarea acestor melodii la o anumită listă de redare, trebuie să faci click pe cele trei puncte de lângă articol și să selectezi opțiunea corespunzătoare.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele