11 apr. 2022 | 09:55

Sezonul al treilea din „Star Trek: Lower Decks” a primit primul trailer: ce știm, până acum, despre animație

ACTUALITATE
Sezonul al treilea din „Star Trek: Lower Decks” a primit primul trailer: ce știm, până acum, despre animație

Cu toate că, într-o anumită perioadă, franciza Star Trek a avut tendința de a intra într-un oarecare con de umbră, iată că situația s-a schimbat acum, în 2022. În momentul de față, avem nici mai mult, nici mai puțin, de patru readaptări tematice, așadar fanii Trek au toate motivele să se simtă răsfățați.

Unul dintre serialele care rulează acum în streaming este „Lower Decks”, animația semi-ironică… semi-amunzantă care pune accentul pe o serie de personaje care, în celelalte seriale, au fost „uitate”.

„Lower Decks” s-a remarcat prin interpretarea umoristică și deosebit de inteligentă a universului SF inventat de marele Gene Roddenberry. În octombrie anul trecut, sezonul doi s-a încheiat cu un conflict: Federația l-a arestat pe căpitanul Freeman pentru că ar fi distrus planeta Pakled. Un fatidic „Va urma…” pare a fi de rău augur acum, întrucât acțiunea a lăsat neclară soarta iubitului echipaj al navei USS Cerritos.

Primul trailer al sezonului al treilea din „Lower Decks” este online

Sâmbătă a fost aruncat în spațiul public primul indiciu despre ce se va întâmpla în continuare, în serial. Mai exact, CBS a dezvăluit primul trailer pentru sezonul trei din „Lower Decks”.

Din câte se poate observa din acesta, Mariner, Boimler, Tendi și Rutherford se întorc la obișnuitele lor glumițe, presărate cu un plan de-a dreptul prostesc de a deturna USS Cerritos. „Aceasta este pentru căpitan”, declară unul dintre ei, în timp ce camera se îndreaptă spre o fotografie a navei.

Dacă sunteți fani „Lower Decks”, aflați că, în Statele Unite ale Americii puteți viziona primele două sezoane ale acestui seriale animat pe Paramount+. Alături de premiera „Strange New Worlds”, din 5 mai, sezonul trei al animației reprezintă una dintre puținele proprietăți Star Trek care vor ajunge pe serviciul de streaming înainte de sfârșitul anului, ceea ce, trebuie să recunoaștem, e minunat, mai ales dacă ești un fan adevărat al francizei care a scris istorie în lumea SF și vrei să ai parte de tot pachetul.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele