Schimbarea Banca Transilvania pentru toți clienții: niciodată nu te-a mai ajutat în acest fel

Schimbarea Banca Transilvania pentru toți clienții: niciodată nu te-a mai ajutat în acest fel

Oficialii Banca Transilvania au confirmat în această săptămână o schimbare foarte importantă pentru clienții celei mai mari bănci din România.

În cazul în care ești client la Banca Transilvania, merită să ai în vedere câteva schimbări importante introduse în ultimele zile prin serviciul său online, respectiv aplicația de Android. Cea mai nouă versiune a acesteia introduce un serviciu complet nou menit să ofere o mână de ajutor românilor aflați la ananghie, din punct de vedere financiar.

Banca Transilvania îți face viața mai ușoară

Conform datelor furnizate de Banca Transilvania, clienții băncii care sunt utilizatorii de smartphone-uri cu Android au avut parte în ultimele zile de o actualizare care introduce o opțiune nouă în program. Este vorba de posibilitatea de a obține rapid, în doar 10 minute, o rezervă de bani direct pe cardul de debit, fără vreo deplasare la un sediu al băncii. E ca și cum primești un avans la salariu, când ai nevoie, fără să mai vorbești cu șeful de la muncă.

Opțiunea complet nouă este una foarte benefică pentru cei care nu se prea descurcă cu banii, dar și pentru situațiile în care a apărut o urgență neprevăzută, iar faptul că întregul proces se petrece online, este cu atât mai bine.

Este important de reținut că în România mai există bănci care oferă astfel de servicii, tot online, încă din perioada pandemiei. Nu de alta, dar criza sanitară a forțat instituțiile bancare de pe meleaguri mioritice să fie cât se poate de creative în a găsi soluții pentru menținerea clienților din portofoliu și pentru fidelizarea lor.

Mecanismul de avans la salariu sau rezervă de bani este intitulat Overdraft în termeni tehnici și poți aplica pentru el 100% online folosind aplicația de mobil BT sau această pagină web. La final, vei avea acces la până la 6 venituri în contul tău curent.

Citește și: