Regizorul Uncharted ne dă o veste bună: Jak & Daxter ar putea deveni film. Ce șanse are

Regizorul Uncharted ne dă o veste bună: Jak & Daxter ar putea deveni film. Ce șanse are

Regizorul „Uncharted”, Ruben Fleischer, a dezvăluit că are în plan o nouă adaptare pentru „Jak & Daxter”, iar aceasta va marca o colaborare de excepție cu PlayStation.

Creată de Andy Gavin și Jason Rubin și dezvoltată de Naughty Dog, franciza jocurilor video se învârte în jurul personajelor principale, în timp ce acestea se aventurează pe o planetă fictivă pentru a-i descoperi secretele și misterele lăsate în urmă de o rasă antică numită Precursors. Franciza de jocuri „Jak & Daxter” încorporează atât elemente din culturile orientale, cât și din cele vestice, asezonând seria cu accente steampunk și cyberpunk.

De la lansarea sa, în 2001, „Jak & Daxter” a devenit, în scurt timp, unul dintre motivele de mândrie petru Naughty Dog și Sony Interactive Entertainment, jocul reușind să vândă peste 15 milioane de copii, în întreaga lume, în aprilie 2017. Mai mult, recenziile au fost, în mare parte, unele bune. Pe măsură ce Naughty Dog a evoluat, „Jak & Daxter” a fost, oarecum, uitat.

„Jak & Daxter” va renaște, sub forma unui film

Regizorul „Uncharted”, Ruben Fleischer, a dezvăluit că, în prezent, are în plan o adaptare a filmului „Jak & Daxter”. Deși nu știm, în acest moment, prea multe detalii despre ceea ce urmează să se întâmple cu noul proiect, Fleischer a sugerat că ar putea fi vorba despre „o versiune” a jocurilor video și că urmează să colaboreze, pentru asta, cu PlayStation.

În cazul în care intenția lui Fleischer se va materializa, acesta ar marca cel mai recent proiect venit de la PlayStation Productions, de la lansarea oficială a companiei, în 2019.

Rămâne de văzut dacă proiectul va „vedea lumina zilei” și dacă planurile se vor concretiza. Până atunci, putem să ne delectăm cu „Uncharted”, care e stabilit să fie lansat în cinematografe în data de 18 februarie. Cu alte cuvinte, nu mai avem mult timp de așteptat până să vedem acest film.

Citește și: