PayPal, o alternativă la Revolut și Apple Card: cu ce beneficii vine cardul virtual

PayPal, o alternativă la Revolut și Apple Card: cu ce beneficii vine cardul virtual

PayPal face un pas în față și, astfel, are șanse reale să devină un concurent de temut pentru giganți ca Revolut sau Apple Card.

Mai exact, PayPal a anunțat noi schimbări în ceea ce privește cardul de credit, care va oferi utilizatorilor cashback suplimentar, în funcție de modul în care își fac achizițiile. Ca și înainte, utilizatorii vor primi, în continuare, cashback nelimitat de două procente pentru orice vor cumpăra – doar acolo oriunde este acceptat cardul Mastercard.

Cu toate acestea, dacă check-out-ul se va face cu PayPal, vei primi un cashback nelimitat de trei procente. Acest lucru este valabil pentru plățile online, mobile și în magazin, prin intermediul codului QR, pus la dispoziție de PayPal.

PayPal vrea să intre în „liga băieților mari”

Noul PayPal Cashback Mastercard încă nu are o taxă anuală, așadar vei primi cashback zilnic, în loc să fii nevoit să aștepți un extras lunar. PayPal a declarat că a reproiectat interfața de utilizator a cardului, în aplicația sa, dar și pe web, astfel încât să o facă un pic mai intuitivă dar și mai utilă.

Compania a promis, de asemenea, o modalitate mai simplă de a accesa recompense și de a efectua plăți, încercând, în acest mod, să țină pasul cu eventualii competitori (Revolut sau Apple Card) și, dacă e posibil, chiar să-i întreacă.

Utilizatorii existenți vor avea acces automat la cardul actualizat, în timp ce noii veniți vor primi un bonus în bani, de 100 de dolari, la primii 500 de dolari cheltuiți. Noul card PayPal Cashback Mastercard va fi disponibil în curând pentru toată lumea. Cu toate astea, înainte de a face, la rândul tău, marele pas, poate că nu ar strica să arunci un ochi pe notele de subsol, cele scrise cu litere mici-mici.

Noua ofertă de rambursare ar trebui să ajute PayPal să concureze mai cu spor cu toate companiile rivale. Cardul Apple nu are nicio taxă anuală, spre exemplu. Ba mai mult, oferă trei procente cashback pentru achizițiile din Apple Store, două procente pentru achizițiile Apple Pay și unu procent pentru alte achiziții.

Citește și: