Microsoft încearcă să se infiltreze în lumea streamingului: ce dispozitiv îți pregătește

Microsoft încearcă să se infiltreze în lumea streamingului: ce dispozitiv îți pregătește

Microsoft se chinuie, deja de ceva vreme, să-și recapete gloria pierdută. Așadar, în încercarea de a ține pasul cu cerințele momentului, testează fel de fel de produse soft sau hard, după cum va vedea în cele ce urmează, de altfel.

Ce-i drept, au trecute câțiva ani de când Microsoft a început să se laude că va scoate pe piață un dispozitiv creat special pentru streamingul de jocuri. Momentul așteptat se apropie cu pași repezi de utilizatori, întrucât gigantul va lansa cât de curând Keystone, un device care, conform a ceea ce știm, va fi mult mai accesibil decât o consolă clasică de jocuri.

Keystone, de la Microsoft, ar putea să revoluționeze streamingul de jocuri

Keystone, de la Microsoft, ar putea foarte bine să înlocuiască consolele de jocuri. Firește, acest lucru nu este neaparat obligatoriu, de vreme ce, înainte de a trage o concluzie, utilizatorii vor trebui să aibă ocazia de a folosi efectiv acest nou dispozitiv. În plus, se pare că are și anumite limitări

Reprezentanții Microsoft au declarat că lucrează de câțiva ani buni la Keystone, iar acum sunt gata să lanseze produsul, cu toate că nu au anunțat și o dată oficială pentru lansarea acestuia pe piață.

Keystone ar urma să funcționeze asemănător cu Chromecast, adică se va conecta la un monitor cu ajutorul unei mufe HDMI. În plus, va miza pe jocuri ce vor fi disponibile prin Xbox Game Pass.

Totuși, s-ar putea ca noul dispozitiv de la Microsoft să aibă parte și de câteva limitări, astfel încât soft-ul să fie o variantă un pic mai „light” a Xbox OS, astfel încât acestuia să-i lipsească o serie de funcții catelogate ca fiind avansate. Dacă Keystone va avea și un preț pe măsură, s-ar putea, totuși, ca afacerea să merite, în condițiile date.

De menționat că prețul viitorului device de streaming nu este încă știut.

Microsoft încearcă să se infiltreze în lumea streamingului cum arata dispozitivul pe care îl pregătește
Dispozitiv de streaming în teste – Microsoft
Citește și: