Lidl a început să închidă magazine. Situația gravă se accentuează din lipsa de produse, iar prima victimă este Spania

Lidl a început să închidă magazine. Situația gravă se accentuează din lipsa de produse, iar prima victimă este Spania

Criza alimentară își spune cuvântul din ce în ce mai mult. Lidl a anunțat că a început să închidă primele supermarketuri din cauza lipsei produselor de pe rafturi.

Cauza ar fi problemele de aprovizionare, situația fiind una îngrijorătoare pentru cumpărători. Reprezentanții retailerului german au dezvăluit ce magazine își închid ușile. Așadar, lanțul german Lidl a anunțat recent că a început să închidă primele magazine, după ce produsele de la raft au început să lipsească, scrie Impact.ro.

În acest sens, mai multe magazine din Spania au ajuns să își oprească activitatea pentru o zi întreagă. Retailerul este afectat de greva pe termen nedeterminat a transportatorilor, care au oprit camioanele. Lucrătorii cer îmbunătățirea condițiilor de muncă și se arată nemulțumiți de creșterea prețurilor la carburanți.

Din cauza grevei transportatorilor, care s-a întins pe o săptămână, mai multe sectoare ale economiei din Spania încep să fie afectate. În industria ospitalității încep să fie afectate rezervele de produse proaspete, iar unele companii zootehnice au rămas fără hrană pentru aproximativ 100.000 de capete de bovine, potrivit informațiilor transmise de Tinerii Fermieri din Menasalbas (Toledo).

Lidl scoate pe piaţă un produs care va face furori

Unul dintre cele mai cunoscute magazine din România, Lidl a lansat pe piață un produs care va face furori. Anterior, celebrul retailer a mai lansat un produs care a avut un real succes. Începând cu data de 10 februarie 2022, în toate magazinele Lidl din țară este disponibilă brățara de fitness Silvercrest, la un preț imbatabil. Acest dispozitiv are capacitatea de a înregistra numărul de pași, distanța parcursă, momentele de activitate, monitorizare a somnului și estimarea caloriilor consumate.

Totodată, brățara Silvercrest oferă suport pentru mai multe tipuri de exerciții precum alergare, ciclism sau înot. Acest dispozitiv are un display color și oferă suport pentru notificări precum apeluri primite, SMS-uri sau mesaje WhatsApp. Acumulatorul brățării ofertă o autonomie de 4 zile atunci când este utilizat și una de 10 zile atunci când se află în stand-by, potrivit producătorului.

Citește și: