Jocurile copilăriei, disponibile online: cum te joci Solitaire, Minesweeper, FreeCell sau 3D Pinball fără să instalezi nimic

Jocurile copilăriei, disponibile online: cum te joci Solitaire, Minesweeper, FreeCell sau 3D Pinball fără să instalezi nimic

Primele jocuri video ale multora dintre noi, în funcție de vârstă, au fost cele incluse în Windows, încă de la primele versiuni la sistemului de operare ieșit din Redmond. Din fericire, pentru Solitaire, Minesweeper, 3D Pinball și altele, nu mai trebuie să instalezi nimic în 2022. Sunt disponibile online.

Când eram mic, un tânăr utilizator de Windows 95, am fost fascinat de Minesweeper și Solitaire. Nici acum nu știu regulile la FreeCell, dar în Minesweeper ajunsesem să fac performanță, chiar și pe cele mai dificile grade de dificultate. Întâmplarea face că cei de la Microsoft le-au complicat destul de mult în ultimii ani, pentru o perioadă le-au oferit contra-cost sau, în cel mai rău caz, au incorporat în ele microtranzacții, achiziții in-app.

Cum te joci Solitaire, Minesweeper, 3D Pinball și altele online

Din fericire, în 2022, nu mai trebuie să instalezi nimic pentru a te bucura de jocurile copilăriei pe orice telefon, tabletă, PC sau Mac. Atâta timp cât ai un browser, ești în regulă. Rămâne doar să-ți salvezi linkurile către jocurile tale preferate, eventual îți faci un bookmark pe desktop să le accesezi rapid, ca și cum le-ai avea instalate.

Dacă ești fan Solitaire, cea mai bună cale să ajungi la el este Solitaire for Free. Ai mai multe tipuri de de Solitaire, inclusiv Klondike, Spider sau Pyramid, iar în câteva momente te poți apuca de treabă. Minesweeper îl găsești în spatele acestui link, iar dacă vrei să modifici nivelul de dificultate, trebuie să folosești butoanele de la baza ferestrei, 1 – Easy, 2 – Medium și 3 – Hard. Amatorii de FreeCell se pot relaxa fără să instaleze nimic, doar prin accesarea linkului FreeCell.io.

Nici măcar 3D Pinball Space Cadet nu a scăpat de portarea în interiorul unui browser. Îl găsești la adresa de mai sus și funcționează de minune, cum te-ai aștepta. Dacă vrei să joci table (Backgammon), ai acest link, pentru Dame sau Checkers, aceasta este cea mai rapidă cale. Plays.org îți oferă Reversi, Spades este în spatele 247Spades.com. Amatorii de Hearts pot folosi acest link, inclusiv pentru varianta în multiplayer.