Jimmy Carr vine în România: unde și când îl vom putea vedea live pe celebrul comediant

Jimmy Carr vine în România: unde și când îl vom putea vedea live pe celebrul comediant

Celebrul comediant din Marea Britanie, Jimmy Carr, va reveni în România. Acesta va susține, nu unul, ci două spectacole: în București, dar și în Cluj-Napoca.

Cele două show-urile vin la șapte ani distanță față de primul său spectacol, susținut în București. La vremea respectivă, Carr a fost primit cu foarte mare entuziasm de publicul din țara noastră.

Este foarte important de știut că cele două spectacole, de la București și de la Cluj-Napoca, se vor desfășura exclusiv în limba engleză. Ba mai mult, acestea nu sunt, sub nicio formă, recomandate minorilor.

Jimmy Carr revine în România (în București, dar și în Cluj)

Jimmy Carr a ales să adauge pe listă, în cadrul celui mai recent turneu de stand-up comedy al său, „Terribly Funny”, Bucureștiul și Cluj-Napoca. Acest turneu a fost lansat în urmă cu trei ani, însă din pricina pandemiei de Covid-19 și, împlicit și a restricțiilor impuse autoritățile din fiecare țară, a fost amânat până acum.

Cei ce iubesc umorul negru și deștept, extrem de îndrăzneț în exprimare, sunt invitați să cumpere bilete la cel mai nou spectacol al comediantului Jimmy Carr, ce se va desfășura în data de 17 octombrie, în Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenților, ca mai apoi, a doua zi, să fierândul locuitorilor din Capitală să râdă cu poftă, în data de 18 octombrie, la Sala Palatului. Ambele spectacole vor începe la ora 20:00, iar accesul în săli va fi permis cu o oră înainte.

Biletele la show-urile de stand-up ale lui Jimmy Carr pot fi achiziționate de pe iabilet.ro, după cum urmează: Cluj-Napoca și București. Prețurile variază în funcție de categoria aleasă, aferentă locului din sala de spectacol.

„Partea proastă, în ceea ce-i privește pe comendiați, este că ei caută, în mod constant, aprobarea celorlalți. Vor să fie plăcuți. E ca și cum ai avea o disociere de personalitate, iar acesta ar fi locul tău de muncă”, declara, în urmă cu ceva vreme, Jimmy Carr.

Citește și: