Halo lansează un nou trailer: ce surprize ne aduce

Halo lansează un nou trailer: ce surprize ne aduce

Trailerul complet pentru seria Paramount+ „Halo” a fost „lansat la apă”. Noua serie, bazată pe jocurile video de succes de la Bungie și XBOX, promite să aibă o distribuție care să-i facă cinste.

În noul trailer „Halo”, îi vom avea în rolurile principale pe Pablo Schreiber (Master Chief), Jen Taylor (Cortana), Natascha McElhone (Dr. Catherine Halsey), Bokeem Woodbine (Soren-066), Shabana Azmi (Margaret Parangosky), Yerin Ha (Quan Ah) și pe Charlie Murphy (Makee). „Halo” este creat de Steven Kane (cunoscut și pentru „The Last Ship”) și de Kyle Killen („Mind Games”).

Seria Halo se va baza pe ideea principală din jocurile video, dar va urma o nouă „cronologie”, despre care se spune că se trage din istoria personajelor existente, dar vor exista și „twist-uri” de scenariu. Acest lucru permite show-ului să existe independent de franciza originală, urmărind, în același timp, linia inițială, trasată de joc.

Așadar, premisele sunt clare: acest nou serial tv are șanse reale să devină un succes în rândul fanilor jocului, cu toate că ar putea să aibă și efect invers: cei ce nu au jucat niciodată „Halo” însă urmăresc serialul, să fie tentați să exploreze și universul original.

„Halo” se va lansa pe 24 martie 2022

Noul trailer complet al seriei „Halo” a fost lansat, de curând, de Paramount+, și le-a oferit fanilor câteva detalii despre cum s-ar putea derula acțiunea. Ni se arată evoluția lui Schrieber în film, cât și unele imagini cu vehicule, arme și personaje noi (spre exemplu, Cortana).

Entuziasmul, în rândul fanilor, este mare, de vreme ce adaptarea jocurilor video, în seriale tv, nu a fost niciodată o treabă prea ușoară, Cu toate astea, noul trailer ne dă speranțe că, măcar acum, vom putea să vedem un serial bine făcut, după unul dintre cele mai iubite jocuri din toate timpurile.

Acesta va putea fi văzut pe Paramount+, începând cu data de 24 martie anul curent.