VIDEO Palworld, probabil cel mai ciudat joc video de care nu ai auzit

VIDEO Palworld, probabil cel mai ciudat joc video de care nu ai auzit

Pune mâna pe arme și eliberează-ți prietenii din munca din fabrică!

Este o lume în care câinii se mănâncă între ei, ca să-i citez pe americani. Sau cel puțin, aceasta este ideea pe care o rețin din cel mai recent și complet nebun trailer pentru RPG-ul asemănător cu Pokémon, Palworld.

În cazul în care nu l-ai prins prima dată, Palworld este ca și cum i-ai fi dat Pokémonului o armă și apoi ceva în plus. Jocul de supraviețuire în lume deschisă de la PocketPair ia niște monștri adorabili și reimaginează complet lumea mai mare din jurul lor. În acest joc, creaturile, numite Pals, nu sunt doar exploatabile, ci și comestibile. Primul său trailer a arătat cât de ciudat și de incredibil arată jocul, deoarece creaturile mânuiau arme una împotriva celeilalte. Acum, un nou trailer distribuit de dezvoltatori arată că nu se vor sfii de la acel haos original.

Un altfel de Pokemon

Trailerul începe relativ normal. Îi vezi pe Pals trăind în armonie cu oamenii – ei ajută la treburi precum grădinăritul. Poți călări un Pal mai mare, similar cu Pokémon. Până acum pare un lucru banal, pe care te-ai aștepta să-l vezi într-un RPG ca acesta. Dar mai rămâi puțin și nu vei fi dezamăgit.

Tonul strălucitor și vesel se schimbă rapid pe măsură ce îi vedem pe Pals că sunt forțați să lucreze în fabrică și testați. Un Pal chiar leșină pe linia de asamblare. Vedem că prietenii se mănâncă între ei. Înțelegi ideea.

Deci, ce trebuie să facă? Ei bine, să pună mâna pe arme, desigur. Acești monștri de culori pastelate nu merg nicăieri și par că vor arde în lupta cu tine – înarmați cu mitraliere și tot. La un moment dat, vedem o creatură uriașă care arată ca o versiune galbenă a lui Totoro mânuind un pistol uriaș cu șase țevi.

Deci, cumva, dezvoltatorii au reușit să replice ciudățenia primului trailer.

Palworld este programat să fie lansat anul acesta.

Citește și: