Guano Apes revin în România, de data aceasta la Sibiu: tot ce știm despre festivalul Astra Rock

Guano Apes revin în România, de data aceasta la Sibiu: tot ce știm despre festivalul Astra Rock

În cazul în care ai crescut cu muzica celor de la Guano Apes, dar nu ai apucat să îi vezi în concert până acum, în România, iată încă o ocazie să-ți îndeplinești visul de-o viață.

Guano Apes revin în țara noastră, într-un concert din cadrul festivalului de muzică rock, Astra Rock, din Sibiu, care va avea loc între 12 și 14 august 2022 și este oferit de Muzeul în Aer Liber Astra din Sibiu.

Confrom descrierii festivalului, „ASTRA Rock este cel mai nou și promițător festival din România și se adresează în egală măsură iubitorilor de muzică bună și celor care vor să petreacă timp de calitate în atmosfera unui eveniment live de talie internațională, dar și să se bucure de natură și activități conexe împreună cu familia. Concertele au loc în spațiul celui mai mare muzeu open-air din Europa, și, în același timp, al celei mai importante instituții etnografice din România. Muzeul în aer liber ASTRA este amplasat într-un adevărat paradis, în rezervația naturală Dumbrava Sibiului. Cu o suprafață de 96 de hectare, un lac impresionant, vegetație bogată și peste 10 kilometri de alei, spațiul este ideal pentru un eveniment muzical precum ASTRA Rock”, scriu organizatorii.

Guano Apes, headlineri la Astra Rock

Alături de Guano Apes, pe scena festivalului Astra Rock vor mai concerta și alte nume cunoscute, de data aceasta de la noi din țară, după cum urmează: Dirty Shirt, Coma, Luna Amară, Dora Gaitanovici și I‘m the Trip. În mod evident, pe măsură ce va trece timpul, există șansa ca alte noi nume să fie anunțate.

„Până pe 1 august, în perioada de presale, abonamentele de trei zile costă 200 de lei și sunt disponibile pe iaBilet.ro. Ulterior, ele pot fi achiziționate la prețul de 250 de lei / abonament, împreună cu bilete de o zi disponibile la prețul de 100 lei. La toate prețurile acestea se adaugă comisionul de ticketing”, anunță, de asemenea, organizatorii.
Este bine de știut că abonamentele și biletele la acest festival asigură inclusiv accesul la muzeu. Î cadrul evenimentului vor fi prezenți peste 200 de meșteri populari din toată România.