Focuri de armă în Târgoviște. Un polițist pensionat a refuzat să oprească mașina la semnal

Focuri de armă în Târgoviște. Un polițist pensionat a refuzat să oprească mașina la semnal

A fost alertă în Târgoviște. Mai multe focuri de armă s-au auzit joi după-amiază. Mai mulți polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște și-au folosit armele din dotare pentru a opri o mașină care depășise viteza de 100 km/h.

Alertă în Târgoviște. Polițiștii au tras focuri de armă pentru a opri un șofer

Șoferul mașinii și-a continuat drumul fără să țină cont de semnalele polițiștilor, iar apoi a acroșat două autoturisme staționate. Pentru a-l opri pe șofer, organele de ordine au tras un foc de armă în plan vertical și doua spre autoturism. În urma evenimentului, nu au fost rănite persoane, se precizează într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Pentru a-l opri pe șofer, organele de ordine au tras un foc de armă în plan vertical și doua spre autoturism. În urma evenimentului, nu au fost rănite persoane, se precizează într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Focuri de armă pentru a opri un șofer din Constanța

În urmă cu doar o săptămână, un incident similar a avut loc în Constanța. Doar focurile de armă au reușit să-l oprească pe un șofer care a refuzat să tragă pe dreapta. Când au reușit polițiștii să îl oprească, aceștia și-au dat seama că bărbatul era băut și nu avea nici pemis de conducere.

”Un agent de poliție aflat în timpul liber a observat, în noaptea de joi spre vineri, o mașină care mergea haotic pe străzile din Constanța. Acesta și-a dat seama că ceva nu este în regulă, așa că a sunat în dispecerat și a solicitat sprijin de la cea mai apropiată patrulă de poliție, continuând să urmărească autoturismul în cauză și ținând legătura cu colegii săi.

Pe Șoseaua Mangaliei, patrula de poliție a ajuns mașina care circula haotic, însă șoferul nu a oprit, în ciuda semnalelor acustice și sonore repetate ale polițiștilor.

După somațiile legale, la intersecția DN 39E cu Șoseaua Mangaliei, unul dintre polițiști a tras 3 focuri de armă, de avertisment, în plan vertical. Întrucât autoturismul și-a continuat deplasarea, polițistul a efectuat alte 8 focuri de armă, în direcția vehiculului, până când acesta a fost oprit, pe un teren agricol de la periferia localității Lazu.”, a spus IPJ Constanța.

Citește și:
Etichete: