Donald Trump a luat decizia: ce face cu Twitter, după ce l-a cumpărat Elon Musk

Donald Trump a luat decizia: ce face cu Twitter, după ce l-a cumpărat Elon Musk

Într-un interviu acordat Fox News, fostul președinte Donald Trump a declarat că, chiar dacă noul proprietar al Twitter, Elon Musk, îl lasă înapoi pe site, nu vrea să aibă nimic de-a face cu asta.

În urma veștii că Musk a cumpărat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, fostul președinte a spus pentru Fox News că ​​se va alătura „formal” propriei sale platforme de socializare „Truth” săptămâna viitoare și că nu va mai reveni pe Twitter.

„Nu mă întorc pe Twitter, voi rămâne pe Truth”, a spus Trump la Fox. „Sper ca Elon să cumpere Twitter pentru că îl va îmbunătăți și este un om bun, dar eu voi rămâne pe Truth”.

Donald Trump nu se întoarce pe Twitter

El a adăugat că se concentrează pe „Truth” (Adevărul). Truth Social, noua rețea de socializare a lui Donald Trump, se află sub umbrela Trump Media & Technology Group.

„Acceptăm milioane de oameni, iar ceea ce constatăm este că feedback-ul la Truth este mult mai bun decât pe Twitter”, a spus Trump pentru rețeaua sa de știri preferată, în genul de afirmație laudăroase pe care obișnuia să le facă în tweet-uri. „Twitter are roboți și conturi false”.

„Concluzia este că nu, nu mă întorc pe Twitter”, a adăugat cel de-al 45-lea președinte al SUA.

Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari. Suma va fi plătită în numerar

Twitter Inc. a acceptat oferta lui Elon Musk de a prelua compania, ceea ce i-ar oferi celui mai bogat om din lume controlul asupra rețelei sociale, fiind printre cei mai influenți utilizatori ai săi. Directorul executiv al Tesla a promis noi funcții și a readus în discuție eforturile de a atenua poziția Twitter cu privire la moderarea conținutului.

Consiliul de administrație al Twitter a acceptat oferta miliardarului Elon Musk de a cumpăra compania de social media. CEO Tesla a încheiat un acord record de 44 de miliarde de dolari cu platforma online. Banii vor fi plătiți în numerar de către cel mai bogat om al planetei. Anunțul încheie o săptămână grea, începută de Musk, când s-a oferit să cumpere Twitter la 54,20 USD per acțiune.

Citește și: