Disney Dreamlight Valley, jocul care îți amintește de Animal Crossing: ce știm, până acum, despre el

Disney Dreamlight Valley, jocul care îți amintește de Animal Crossing: ce știm, până acum, despre el

Dacă te-ai saturat deja de Animal Crossing: New Horizons și vrei să încerci un nou joc cu un vibe similar, poate că ar trebui să arunci o privire înspre Disney Dreamlight Valley, atunci când va fi lansat.

Disney Dreamlight Valley este o combinație între un simulator clasic și un joc de aventură, plin de personaje Disney și Pixar.

Disney Dreamlight Valley, un joc pentru copilul din sufletul tău

În cadrul jocului îți vei putea personaliza personajul cu tricouri, rochii, pălării și alte obiecte vestimentare pe care le poți proiecta de unul singur.

Există, de asemenea, opțiunea de a-ți îmbrăca personajul cu pattern-uri Mickey Mouse sau cu o rochie de bal inspirată de prințesele Disney.

Casa și satul tău pot fi și ele decorate și modernizate după bunul tău plac.

Pe măsură ce explorezi Disney Dreamlight Valley te vei putea întâlni și chiar împrieteni cu Buzz Lightyear, Moana, Mickey și Minnie Mouse, Simba, Anna, Elsa și Belle. Dacă ești fanul jocurile de această natură, cu siguranță nu te vei plictisi aici. De exemplu, poți să gătești cu Remy, din Ratatouille, să mergi la pescuit cu Goofy și să ai grijă de legumele lui Wall-E.

Mai mult, există și un fel de „campanie” bazată pe povești, în inima Disney Dreamlight Valley, care îți va activa și mai mult imaginația.

De menționat că dezvoltatorul Gameloft Montreal promite actualizări regulate, inclusiv activități legate de noi filme și evenimente Disney și Pixar. Așadar, poți fi sigur că jocul tău nu va rămâne în urmă, pe măsură ce noi titluri vor fi lansate.

Disney Dreamlight Valley va fi disponibil pe PC, Mac, Xbox, PlayStation și Nintendo Switch.

Deși se va lansa oficial în 2023 ca joc free-to-play, vei putea obține acces anticipat în această vară prin Xbox Game Pass sau cumpărând pachetul. Gameloft Montreal a menționat că perioada de acces anticipat va avea recompense exclusive care pot fi transferate în versiunea lansată oficial.

Citește și: