Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu de la trupa Compact. Acuzații grave: ‘Paul Ciuci n-are inimă’

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu de la trupa Compact. Acuzații grave: ‘Paul Ciuci n-are inimă’
Scandal mare dupa decesul lui Lelut Vasilescu

Este doliu imens în muzica românescă. Leluț Vasilescu, legendarul baterist al trupei Compact, s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani, după o luptă îndelungată cu o boală grea. Anunțul șoc a fost făcut de primarul orașului Câmpia Turzii, acolo unde artistul era cetățean de onoare. Iată că, la trei ani distanță de la moartea solistului Leo Iorga, pierderea toboșarului celebrei formații aduce din nou multă tristețe în rândul românilor.

Moartea toboșarului de la Compact a scos la iveală un mare scandal

„Megastarul”, așa cum era numit Leluț Vasilescu în lumea muzicală, s-a luptat cu probleme grave de sănătate. Acesta suferise o intervenție chirugicală dificilă pe cord, după ce medicii i-au spus că, fără o valvă nouă, inima sa nu mai putea funcționa în parametri normali. Colegii de trupă, familia și prietenii nu-și pot reveni din șocul pierderii artistului.

Cine face acuzații grave la adresa lui Paul Ciuci

Leluț Vasilescu, toboșarul și unul dintre fondatorii trupei Compact, a murit la 66 de ani. Primise un diagnostic greu: cancer, iar ultimele zile de viață au fost un calvar. Cumva, simțea că i se apropie sfârșitul, mărturisește un fost coleg de scenă.

„Nu mai putea vorbi, slăbise. Presimțea că va muri, chiar dacă soția și fiica lui nu i-au vorbit despre gravitatea stării sale de sănătate”, a declarat Adrian „Coco” Tinca, fost coleg de scenă cu regretatul artist, pentru Ego.

„Este un om fără inimă”

Cu acest prilej, „Coco” și-a manifestat revolta față de Paul Ciuci (care încă mai cântă sub titulatura Compact), după ce acesta a postat pe contul de Facebook un mesaj de adio, „Dumnezeu să te odihnească, Leluț!”, dar și o fotografie cu ei, din vremurile bune, în condițiile în care Leluț a suferit enorm din cauză că Paul l-a dat afară din trupă. Acum, Adi face acuzații grave.

„Paul Ciuci ăsta e un om fără inimă, așa a făcut și la Leo Iorga. L-a târât prin tribunale, îi cerea bani despăgubiri, când era foarte bolnav, iar după decesul lui posta un mesaj de sincere regrete. Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment, cum să postezi un mesaj de adio, acum, așa a făcut și la decesul lui Leo Iorga. Ce face Paul cu aceste mesaje aparent emoționante sunt chestii false, eu nu mai cred în Paul Ciuci. Iar colegul lui Ciuci l-a terfelit până în ultimul moment pe Leluț, pe Facebook. Ciuci îi va avea pe conștiință atât pe Leluț cât și pe Leo Iorga, artistul care s-a stins din viață acum trei ani. Leluț s-a măcinat foarte mult după ce a plecat forțat de lângă Ciuci, mai ales că el insistase ca Paul să revină în trupă, după ce s-a întors din America”, a mai spus artistul.

A suferit de cancer

Una dintre vedetele trupei Compact a plecat în lumea celor drepți, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Moartea i-a mai dat târcoale și acum 14 ani, când celebrul toboșar suferise un infarct pe scenă. Însă, medicii i-au salvat viața, fiind operat de urgență. Adrian Tinca a rupt tăcerea despre ultimele zile ale lui Leluț Vasilescu. Potrivit lui „Coco”, bunul său prieten „era tare slăbit. De o lună căzuse la pat, acest cancer s-a agravat foarte repede”.