Christian Bale, maestrul desăvârșit al improvizației: ce a spus actorul despre rolul său din Thor: Love and Thunder

Christian Bale, maestrul desăvârșit al improvizației: ce a spus actorul despre rolul său din Thor: Love and Thunder

Christian Bale a vorbit recent despre modul în care rolul său din Thor: Love and Thunder ar fi putut fi și mai întunecat.

Actorul, câștigător al premiului Oscar, este cunoscut pentru modul excepțional în care își joacă rolurile, American Psycho și The Machinist, spre exemplu, aducându-l în situații unice. Chiar și în roluri de mare profil, în special în filmele regizate de Christopher Nolan, care culminează cu trilogia Batman, Bale a făcut o treabă extraordinară.

Atunci când a preluat rolul lui Gorr the God-Butcher, în Thor: Love and Thunder, mulți fani s-au declarat surprinși de alegerea lui, deși MCU i-a distribuit, de-a lungul timpului, și pe alți mari actori, precum Ben Kingsley, Anthony Hopkins, Cate Blanchett sau Tilda Swinton.

În cazul de față, se poate spune că Gorr este unul dintre cele mai importante personaje din Thor: Love and Thunder, iar asta se datorează priceperii actoricești de care dă mereu dovadă Christian Bale.

Christian Bale, despre relația sa deosebită cu Thor și cu Taika Waititi

Într-un interviu acordat publicației Inverse, Bale a vorbit despre rolul său și a dezvăluit că publicul ar fi putut vedea o interpretare mai bine evaluată a personajului. Actorul, care în prezent face lobby pentru viitorul său film, Amsterdam, a dat detalii despre relația cu regizorul Taika Waititi, printre altele.

Despre relația dintre Thor: Love and Thunder, Taika și persoana mea, credeam oarecum că unele dintre lucrurile pe care le-am făcut probabil nu vor ajunge în film, dar am vrut doar să încercăm și să vedem ce se întâmplă.

În cele din urmă, este și ar trebui să fie un film de care toată familia să se poată bucura. Și Chris Hemsworth, de câteva ori, s-a uitat la mine și a spus: „Băi, asta e puțin cam prea mult. Nu cred că cineva va dori să vadă asta decât dacă este un film cu rating R”. A fost, totuși, o bucurie să încerc. Și ne-am distrat foarte mult acolo filmând anumite scene și luând anumite alegeri de scenă, chiar dacă unele dintre ele nu au ajuns la montaj.