05 apr. 2022 | 09:55

Bill Skarsgård va fi noul Eric Draven, în The Crow: ce știm, până acum, despre acest reboot

ACTUALITATE
Bill Skarsgård va fi noul Eric Draven, în The Crow: ce știm, până acum, despre acest reboot

Din câte știm până acum, Twigs va juca în reboot-ul celebrului film, „The Crow”, în timp ce rolul făcut celebru de regretatul Brandon Lee va fi preluat de Bill Skarsgård, cunoscut publicului pentru interpretarea înfricoșătorului clovn Pennywise, în adaptarea romanului lui Stephen King, „IT”.

Rupert Sanders, un regizor de reclame și scurtmetraje, va avea pe mână un proiect important, după ce, anterior, s-a ocupat de „Albă ca Zăpada și Vânătorul”, dar și de remake-ul american, din 2017, al filmului „Ghost in the Shell”.

Bill Skarsgård are o misiune grea, dar nu imposibilă: să devină „The Crow”

Așa cum menționam anterior, Bill Skarsgård va încerca să onoreze personajul care a imortalizat cariera pe marele ecran a celui ce a fost Brandon Lee. „The Crow” este o ființă aproape invincibilă care caută să se răzbune pentru moartea logodnicei sale.

Interpretat de Twigs, în noul film „The Crow”, iubita/logodnica lui Draven va fi un personaj reimaginat, actrița preluând seminificativ mai mult scenariu decât varianta interpretată de Sofia Shinas, în 1994.

Mulți au sugerat, în trecut, că Evangeline Lilly ar putea să portretizeze personajul, deși nu a existat nicio informație oficială în acest sens. Interesant este că sursele oficiale nu o menționează pe Shelly Webster, ceea ce înseamnă că Twigs ar putea juca cu totul un alt personaj, lăsând moștenirea lui Shinas intactă.

Indiferent ce formă ar lua reboot-ul „The Crow”, este lesne de înțeles că va fi un succes, cu Skarsgård confirmat în rolul lui Draven. În mod evident, va fi extrem de interesant să vedem cum va face față actorul provocării, de vreme ce, indiferent cât de talentat ar fi (și este), „The Crow” a devenit, în timp, sinonim cu numele lui Brandon Lee, cel care a fost împușcat din greșeală chiar pe platourile de filmare ale acestui film. O moștenire grea, pusă pe umerii celebrului actor suedez.

În momentul de față, nu există încă o dată oficială de lansare a noului „The Crow”.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele