Amityville in Space, filmul care e atât de ridicol încât s-ar putea să devină cult

Amityville in Space, filmul care e atât de ridicol încât s-ar putea să devină cult

Având în vedere că au fost făcute atât de multe filme despre infama casă Amityville, de-a lungul anilor, incursiunea în spațiu era doar o chestiune de timp. Casa care a servit drept subiect pentru „The Amityville Horror” și pentru multe alte filme de gen, timp de zeci de ani, devine acum intergalactivă.

Direct de la Wild Eye Releasing, noul film „Amityville in Space” ia casa bântuită și o trimite acolo nu ți-ai fi putut-o închipui niciodată, și anume direct în spațiu. Iar scenariul este, după cum se poate vedea, de altfel, în trailer-ul din subsolul acestui articol, scos din context și dus într-o oarecare extremă.

„Amityville in Space”, filmul ridicol pe care îl vei urmări în ciuda turnurii bizare pe care o ia

Există anumite filme pe care le urmărești în ciuda scenariului ridicol, întocmai pentru a te convinge dacă ceva poate să fie, vreodată, atât de prost. Desigur, înainte de a vedea, efectiv, filmul nu putem să tragem o concluzie, însă judecând strict din perspectiva ideii scenariului, dar și din imaginile din trailer, „Amityville in Space” are șanse reale să treacă prin mai multe stadii. Dacă, într-o primă instanță, filmul va fi considerat a fi unul extrem de prost, se poate ca, în ani, să capete valențe de cult, oricât de ciudată ar putea să pară această afirmație, în momentul de față.

Bazat pe romanul lui Jay Anson, filmul original „The Amityville” a fost lansat în 1979, urmat de o serie de alte câteva, în anii ’80 și ’90, inclusiv „Amityville II: The Possession”, „Amityville 3D”, sau „Amityville Dollhouse”.

În 2005, Ryan Reynolds a jucat într-un remake oficial al clasicului original.

În ultimii zece ani au fost lansate multe filme neoficiale, bazate pe această poveste, în această listă incluzându-se titluri ca „The Amityville Playhouse”, „The Amityville Legacy”, „Amityville Island” și chiar… „Amityville Vibrator”. Da, ați citit bine: vibrator.

Trailer-ul pentru „Amityville in Space” poate fi urmărit în cele ce urmează: