Au apărut primele reacții pentru „The Batman”, înainte de lansarea oficială: cum a fost posibil

Au apărut primele reacții pentru „The Batman”, înainte de lansarea oficială: cum a fost posibil

Cu toate că „The Batman” urmează să fie lansat abia săptămâna viitoare, mai exact în data de 4 martie 2022, se pare că unii sunt absolut siguri deja că pelicula este una de calitate.

Chiar dacă primele recenzii pentru „The Batman” ar fi trebuit să apară abia săptămâna viitoare, se vede treaba că deja se știe ce se va întâmpla în noua peliculă, din câte vom putea observa în cele ce urmează. Partea bună este că, dacă este să dăm crezare acestor review-uri precoce, filmul pare a fi unul cu adevărat de calitate.

„The Batman” va fi lansat oficial pe marile ecrane săptămâna viitoare, mai exact în data de 4 martie. Cu toate că la început a fost privit cu scepticism, Robert Pattinson pare acum să se bucure de laude, venite din partea criticilor, pe baza trailerelor apărute online, în ultima perioadă. În mod evident, actorul a evoluat considerabil în ultimii ani, lăsând în urmă stigma cu care s-a „pricopsit”, după ce a interpretat rolul translucidului vampir Edward, în seria „Twilight”.

Din distribuție mai fac parte, de asemenea, Paul Dano (în rolul lui „The Riddler”), dar și fiica lui Lenny Kravitz, Zoë (în rolul lui „Catwoman”).

Ba mai mult, în momentul de față, se pare că regizorul Matt Reeves se află în negocieri pentru „The Batman 2”.

O postare MTV UK, pe Instagram, „dă din casă” amănunte despre „The Batman”

În mod obișnuit, așa cum menționam anterior, recenziile oficiale nu ar trebui să înceapă decât săptămâna viitoare. În ciuda acestui fapt, o nouă postare publicată pe pagina oficială de Instagram a MTV UK a dezvăluit informații despre noul „The Batman”, din mai multe surse jurnalistice.

Deși, ulterior, clipul a dispărut de pe rețeaua de socializare, el nu a fost șters suficient de repede, așadar a reușit să fie văzut de suficienți utilizatori. În clip erau prezentate mai multe imagini intercalate în care se vorbea despre film.

Iată doar câteva exemple ale mărturiilor:

Hanna Flint, de la MTV Movies: „Matt Reeves oferă o poveste amuzantă și îndrăzneață despre Batman”;

Unilad: „Absolut euforică experiența”;

Total Film: „Senzațional”;

Empire: „Captivant”;

Shortlist: „Un film al naibii de frumos”;

Insider: „Robert Pattinson va deveni Batmanul favorit al fanilor”.