ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601 – un Chromebook performant, indiferent ce faci cu el

ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601 - un Chromebook performant, indiferent ce faci cu el

Poți spune că ai făcut o afacere dacă ți-ai luat un ASUS Chromebook Flip CX5? Având în vedere multitudinea de funcții optimizate, performanțele susținute, designul sobru și prețul atractiv, am spune ca da, ai făcut deja o afacere, dar vor urma multe altele, întrucât acest laptop se pretează foarte bine activităților specifice muncii la birou, dar și lucrului în condiții de mobilitate.

Design sobru și utilitar

Capacul modelului ASUS Chromebook Flip CX5 este realizat dintr-un aliaj de aluminiu de culoare Mineral Gray cu o acoperire anodizată, oferind o estetică rafinată și un aspect elegant și profesional. Designul reflectă, de asemenea, sustenabilitatea, încorporând materiale reciclate pentru a-l face mai prietenos cu mediul înconjurător.
Dar un element exclusiv de design îți va atrage cu siguranță atenția – balamaua ErgoLift 360°, care permite întoarcerea ecranului în orice poziție, în funcție de nevoi. Designul ErgoLift înclină automat și tastatura cu 2,3°, atunci când laptopul este deschis. În felul acesta, poți tasta mai confortabil și, de asemenea, soluția oferă un spațiu de ventilație sporit, care contribuie la o mai bună disipare a căldurii.
Tastele lui ASUS Chromebook Flip CX5 au dimensiuni complete și o cursă de 1,4 mm, ceea ce permite o tastare confortabilă și precisă. În plus, tastatura este retro-iluminată și rezistă la stropiri accidentale, așa că vei putea folosi fără probleme Chromebook-ul în medii întunecate și nu trebuie să-ți faci griji dacă verși din greșeală conținutul unui pahar pe tastatură.

ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601
ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601 – deschis la 180 de grade

Ecran Nano Edge WUXGA în format 16:10

ASUS Chromebook Flip CX5 este echipat cu un panou IPS WUXGA (1920 x 1200) de 16 inchi în format 16:10, cu un design ASUS NanoEdge pe 3 laturi, care rezultă într-un raport ecran/corp de 87%. Cu cea mai subțire ramă, de doar 4,66 mm, ecranul oferă o experiență vizuală cu adevărat captivantă.

ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601
ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601 – conectică fără compromisuri

Componente de ultimă generație și autonomie mare

ASUS Chromebook Flip CX5 este echipat cu procesoare Intel Core până la i7-1265U de generație 12, cu până la 16 GB de memorie RAM și cu un SSD M.2 PCIe 3.0 NVMe de până la 512 GB. Laptopul oferă performanțe excelente pentru aplicațiile populare și asigură o autonomie de până la 10 ore la o singură încărcare, astfel încât poți lucra sau te poți juca pe tot parcursul zilei – chiar dacă ești în mișcare.
Procesoarele Intel Core de generația a 12-a sunt dotate cu o nouă și performantă arhitectură hibridă, cu o combinație unică de nuclee de performanță și nuclee eficiente (P-core și E-core). Asta înseamnă performanțe în lumea reală care sunt scalate intuitiv pentru a se potrivi cu orice faci. Nucleele Performance sunt concepute pentru a maximiza performanța și capacitatea de reacție pe un singur fir de execuție pentru sarcini de lucru cu calcul intensiv, cum ar fi jocurile și proiectarea 3D. Nucleele Efficient oferă performanțe multithread pentru sarcinile care pot fi executate în paralel (cum ar fi redarea imaginilor), împreună cu descărcarea eficientă a sarcinilor de fundal pentru multitasking-ul modern.
Memoria încorporată este adaptată pentru o carcasă mai subțire și mai ușoară, oferind o capacitate de până la 16 GB și viteze de ceas LPDDR4X rapide de 4266 MHz pentru a asigura o putere de procesare suficientă. Spațiul de stocare al lui ASUS Chromebook Flip CX5 include un slot M.2 cu un SSD PCIe3.0 NVMe de până la 512 GB, venind cu o latență redusă și performanțe de mare viteză.

ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601
ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601 – tastatură aerisită pentru precizie sporită

Platforma Intel vPro este ideală pentru afaceri

ASUS Chromebook Flip CX5 suportă tehnologia Intel vPro, care este proiectată pentru a ajuta companiile, mari și mici, să mențină productivitatea angajaților, să securizeze bunurile companiei și să simplifice gestionarea flotei. Aceasta ajută departamentul IT să implementeze politicile corporative, inclusiv crearea de imagini personalizate, activarea serviciilor de securitate, provizionarea dispozitivelor sau întreținerea mașinilor pe parcursul ciclului de viață al acestora. De acest tip de control al activelor pot beneficia întreprinderile de toate dimensiunile.

Scut de confidențialitate cu cameră de înaltă calitate

O cameră web FHD asigură imagini de înaltă calitate atunci când faceți fotografii sau videoconferințe. Atunci când nu este utilizată, camera web poate fi ascunsă cu ușurință în spatele unui capac retractabil, proiectat pentru confidențialitate. Pur și simplu glisează-l pentru a-l deschide atunci când ai nevoie de cameră și închide-l din nou când ai terminat.

ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601
ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601 – un ChromeBook business

Conectivitate cuprinzătoare

ASUS Chromebook Flip CX5 dispune de două porturi USB 3.2 Gen 2 Type-C (sau, opțional, două porturi thunderbolt 4 USB-C), fiecare port USB 3.2 Gen 2 Type-C poate suporta o lățime de bandă de date, DisplayPort și Power Delivery. În plus, Chromebook-ul oferă, de asemenea, un port HDMI standard, un port USB 3.2 Gen 2 Type-A, o mufă audio combo și un cititor de carduri microSD. Astfel, ASUS Chromebook Flip CX5 poate ieși cu ușurință către un proiector, un monitor sau un televizor, se poate conecta la dispozitive de stocare sau extinde conexiunile, toate acestea fără dongle-uri sau adaptoare.
Tehnologia ASUS WiFi Master include un modul pentru rețelistică wireless Wi-Fi 6E, care permite viteze de transmisie sporite și adaugă o nouă bandă de 6 GHz, cu până la șapte canale adiționale de 160 MHz. Cardul de rețea Wi-Fi 6E (802.11ax) oferă un debit de 3 ori mai mare și o capacitate a rețelei de 4 ori mai mare decât Wi-Fi 5 (802.11ac) și suportă și conexiuni Bluetooth 5.2.

ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601
ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601 – experiență audio de excepție

În concluzie

ASUS Chromebook Flip CX5 este un laptop versatil, care se adaptează cu ușurință la orice faci și oriunde te afli. Vastul ecosistem de programe oferit de Google poate acoperi optim nevoile oricărui om de afaceri, dar este la fel de generos și pentru nevoile de divertisment ce survin după orele de program. Dacă vei analiza cât timp petreci pe zi în ecosistemul Google, conceptul Chromebook va avea mult mai mult sens pentru tine, iar Flip CX5 va deveni o concluzie logică. QED!

ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601
ASUS Chromebook Flip CX5 CX5601 – profesionist din toate unghiurile