Acest gadget îți face viața mai ușoară când te aranjezi: primul dispozitiv de colorare a părului acasă

Acest gadget îți face viața mai ușoară când te aranjezi: primul dispozitiv de colorare a părului acasă

L’Oréal a inventat primul dispozitiv care te ajută să economisești niște bani pe care îi dai la salonul de înfrumusețare. Compania spune că Colorsonic amestecă produsul printr-un proces fără a face mizerie și te ajută să te vopsești singură acasă, fără mari eforturi.

 

La CES, L’Oréal a prezentat primul său dispozitiv de colorare a părului care poate fi folosit acasă. Colorsonic portabil poate amesteca și aplica produsul în mod uniform, conform companiei. Dacă funcționează conform promisiunii, Colorsonic ar trebui să ajute utilizatorii să obțină rezultate consistente de culoare a părului, fără a fi nevoiți să meargă la salonul de înfrumusețare.

Acest dispozitiv te ajută să te vopsești mai ușor acasă

L’Oréal a dezvoltat și rafinat dispozitivul pe parcursul a cinci ani cu ajutorul clienților săi. Mecanismul de amestecare al Colorsonic folosește un proces inovator pentru a amesteca măsuri exacte din cartușele de coloranți, pentru a aplica exact nuanța pe care o dorești. Aparatul aplică produsul printr-o duză din peri care se află în zig-zag, pentru o distribuție uniformă.

Trusele de vopsit și colorat la domiciliu există de zeci de ani. Cu toate acestea, rezultatele incredibile pe care L’Oréal le promite cu Colorsonic ar putea face ca dispozitivul să fie ceva inovator pe piață.

L’Oréal a devenit un element de bază la CES în ultimii câțiva ani. În 2019, a anunțat un senzor dezvoltat împreună cu profesorul John Rogers, care măsoară nivelul de hidratare a pielii.

În anul următor, a dezvăluit un dozator inteligent care combină produsele de îngrijire a pielii, ținând cont de factori precum ridurile, vizibilitatea porilor, temperatura și nivelul de polen. În 2021, marca YSL de la L’Oréal a dezvăluit un produs de ruj bazat pe sistemul Perso Smart Skincare.

Potrivit companiei, Colorsonic este fabricat de câțiva ani,  pentru a face formula oxidativă compatibilă cu dispozitivul în sine. Dispozitivul Colorsonic a fost testat pe peste patru sute de persoane în SUA și la nivel internațional, toate cu diferite tipuri și lungimi de păr.

De asemenea, dispozitivul nu va fi limitat în alegerea culorilor și planul este să includă și culori „îndrăznețe”, adăugând mai multe în timp. Ca un bonus suplimentar, L’Oreal spune că fiecare cartuş foloseşte cu 54% mai puţin plastic decât kiturile de vopsea obişnuite de acasă.

Citește și: