14 mai 2022 | 13:07

Accident grav în Tulcea. Cinci persoane au fost rănite, a intervenit elicopterul SMURD

ULTIMA ORĂ
Accident grav în Tulcea. Cinci persoane au fost rănite, a intervenit elicopterul SMURD

Un accident rutier grav s-a produs, sâmbătă, 14 mai, în zona localităţii Izvoarele, judeţul Tulcea. În urma impactului dintre două autoturisme, cinci persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind de cetățenie ucraineană. O pasageră a rămas încarcerată, iar o alta a fost dusă cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea. Printre victime se află și un copil de cinci ani.

5 răniți în urma unui accident în Tulcea

Cinci persoane au fost rănite în urma unei coliziuni dintre două mașini produsă, sâmbătă, în zona localităţii Izvoarele din judeţul Tulcea. Trei dintre victime au cetăţenie ucraineană. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, unul fiind înmatriculat în Ucraina.

La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă. Impactul a fost atât de puternic, încât o pasageră a rămas blocată între fiarele contorsionate. Pompierii au folosit ustensile speciale pentru scoaterea victimei în siguranță. Femeia de 34 de ani a fost predată Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

A fost solicitat elicopterul SMURD

Salvatorii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitaţi să intervină, în urmă cu puțin timp, la un accident rutier produs la ieşirea din localitatea Izvoarele, intersecţia DN 22F cu DJ 229, între două autoturisme. Au fost direcţionate în zonă un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Șoferul din Ucraina nu a acordat prioritate

Cinci victime au ajuns la spital din cauza unui accident produs la ieșirea din localitatea tulceană Izvoarele, intersecția DN 22F cu DJ 229. Se pare că șoferul din Ucraina nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu o altă mașină.

„La faţa locului au fost direcţionate un echipaj de descarcerare şi un echipaj cu o autospecială de stingere. (…) Au procedat la descarcerarea unei femei de 34 de ani pe care au predat-o Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea. Pasagera din acelaşi autoturism, în vârstă de 33 de ani, a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea. De asemenea, în urma evenimentului rutier a rezultat şi rănirea unui minor în vârstă de 5 ani”, au anunțat reprezentanții ISU Delta.

Minorul a fost transportat la spitalul din oraș

Copilul a fost dus la spital în stare stabilă. Şoferul celuilalt autoturism, un bărbat de 25 de ani, dar şi pasagerul din dreapta au suferit leziuni. Aceștia se află la spital, starea lor fiind bună.