VIDEO Halo Infinite, detaliat la E3: cât de bine arată cel mai așteptat joc de Xbox

Microsoft a oferit o perpectivă nouă asupra jocului Halo Infinite în timpul prezentării sale din cadrul E3 ediția 2021.

Pentru început, dezvoltatorul 343 Industries a împărtășit un nou clip din campania single-player a jocului, prezentând o secvență în care Master Chief navighează printr-o secțiune cu un nivel de gravitație redus, cu noul său instrument. Apoi întâlnește o nouă inteligență artificială care seamănă cu Dr. Catherine Halsey. De îndată ce ia cu el instrumentul de inteligență artificială, clipul se termină.

Microsoft a prezentat apoi o primă perspectivă asupra multiplayer-ului Halo Infinite. Într-o postare pe blog publicată de companie după această dezvăluire, Creative Lead-ul de la Halo Infinite, Joe Staten, a detaliat câteva dintre detaliile de pe ecran în trailer.

Halo Infinite, prezentat la E3

După cum poți vedea în trailer, vei avea o mulțime de opțiuni pentru personalizarea Spartanului. Cu Infinite, 343 Industries adaugă un mod numit Spartan Academy, care îi va ajuta pe jucători să învețe hărțile, armele și echipamentul jocului.

„Când vine vorba de jocuri video, obiectivul nostru este să oferim o experiență multiplayer care să onoreze lupta clasică Halo, oferind, în același timp, jucătorilor noi sprijinul necesar pentru a intra în acest univers și a se distra de minune”, spune Joseph Staten.

De asemenea, va fi instalat un sistem anti-cheat bazat pe comportament, care rulează pe partea serverului. Din păcate, trailerul nu menționează dacă și când va exista o versiune beta pentru multiplayer Halo Infinite și nici când va fi lansat. Atât modurile de campanie, cât și cele multiplayer ale Halo Infinite vor fi lansate simultan la sfârșitul acestui an, în toamnă. Brian Jarrard, director la 343 Industries, a confirmat că „preview-urile tehnice” pentru Halo Infinite vor fi lansate însă în această vară.

Unul dintre cele mai importante titluri pentru lansarea Xbox Series X ar fi trebuit să fie Halo Infinite. După mai multe amânări, dezvoltarea viitorului joc a primit cea mai serioasă lovitură.

În ceea ce privește Halo Infinite, la scurt timp după ce primele secvențe de gameplay au ajuns pe internet, fanii seriei au criticat jocul că arată prost și nu este suficient de ”next-gen” pentru a justifica achiziția unei noi console. La scurt timp după, lansarea a fost amânată până anul acesta.

11:35 14.06.2021
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video