VIDEO A fost creată cea mai ‘agresivă’ Dacia Duster de pe planetă. Arată absolut fabulos

VIDEO A fost creată cea mai 'agresivă' Dacia Duster de pe planetă. Arată absolut fabulos

Dacă ai o afinitate pentru Dacia Duster, te vei îndrăgosti cu siguranță de creația unor nemți pasionați de tuning extrem. Deși Duster-ul este considerat un bolid de offroad, abia modelul de mai jos este pregătit pentru trasee extreme sau, în mod regretabil, șoselele obișnuite ale patriei.

Prior Design este o companie specializată în tuning din Germania și, în mod previzibil, de cele mai multe ori, se orientează către mașini de zece ori mai scumpe decât bătrânul Duster. Pentru că echipa de acolo a dezvoltat însă o fascinație pentru SUV-ul autohton, s-au gândit să-l ducă la un alt nivel. Dacia-Duster-Prior Design

Dacia Duster, cum nu ai mai vazut-o

Prior Design are o vastă experiență în proiectarea și realizarea unor kituri de tuning pentru un nivel sporit de aerodinamică la o serie mare de mașini. Pentru a spori viteza maximă, se optează pentru jante din aliaj ușor și sistem de evacuare sportive pentru gazele de eșapament. Înainte de a materializa însă inițiative extrem de costisitoare, firma nemțească dedică un pic de timp unor randări 3D cu proiectul pe care oamenii de acolo îl au în minte.

Așa s-a ajuns la Dacia Duster 4×4 Offroad Widebody din clipul de mai jos. În frunte cu Andreas Belzek, oamenii de la Prior Design au realizat în mod autentic o bijuterie care are foarte puține în comun cu Dacia pe care o îndrăgim cu toții și care are un loc special în sufletul nostru de români. În mod previzibil, rezultatul final s-ar putea să-ți aducă aminte de un alt autoturism pe care l-ai văzut pe străzi, dar un lucru este sigur. Nu-ți amintește de Dacia.

Noul design conceput de cei de la Prior Design ne propune un SUV mult mai agresiv, dar, în același timp. îi oferă o anumită eleganță. În dreapta și în stânga, au fost construite niște extensii care se îmbină în atașamentele aripilor. Cu toate acestea, în videoclip, compania subliniază că extinderea pare probabil mult mai violentă decât ar fi în realitate.

”Această modificare este combinația potrivită pentru „efectul wow” suprem.” spune designerul Andreas Belzek despre includerea în ecuație a unor roți de 22 de inci de la Rotiform. În orice caz, dacă vrei să înțelegi mai multe despre acest efort creativ, aruncă o privire pe clipul de mai jos. Chiar dacă este în engleză, te ajută să-ți faci o idee despre ce este vorba în ecuație.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: