Cum au tunat nemții o Dacia Duster. Imaginile sunt pur și simplu senzaționale VIDEO

Cum au tunat nemții o Dacia Duster. Imaginile sunt pur și simplu senzaționale VIDEO
Prior Design și noul proiect de tunning Dacia Duster

Peste tot în lume există companii care se ocupă cu tuning-ul de mașini. Unele dintre ele reușesc să facă adevărate bijuterii pe patru roți. O astfel de compania, din Germania, a decis că este momentul să se ocupe și de Dacia Duster. Nemții de la Prior Design au reușit să facă dintr-un Duster ceea ce puțini credeau că este posibil.

Prior Design și noul proiect de tunning Dacia Duster

Compania germană Prior Design are o experiență anterioară în proiectarea și dezvoltarea kiturilor aerodinamice, a jantelor din aliaj ușor și a sistemelor de evacuare sportive. În ultima perioadă au apărut un număr tot mai mare de randări extrem de interesante, adică vehicule practic modificate de cei la Prior Design.

Baza de această dată este, surprinzător, o Dacia Duster. Cu siguranță nimeni nu se aștepta ca echipa de designeri de la Prior Design, în frunte cu Andreas Belzek, să scoată această bijuterie. Nemții au decis să adapteze un model de Dacia Duster, și anume au realizat un  kit de caroserie extins. Kitul păstrează elementele din fabrică ale mașinii, dar le echipează cu un spoiler frontal agresiv și un difuzor spate sportiv.

Noul design conceput de cei de la Prior Design ne propune un SUV mult mai agresiv, dar în același timp îi oferă o anumită eleganță. În dreapta și în stânga, au fost construite practic lărgiri, care se îmbină în imensele atașamente ale aripilor. Cu toate acestea, în videoclip, compania subliniază că extinderea este probabil mult mai violentă decât ar fi în realitate.

Andreas Belzek spune că ideea de bază va avea succes. A fost instalat un set de roți de 22 inch de la Rotiform și are acum și o gardă coborâtă. „Această modificare este combinația potrivită pentru „efectul wow” suprem.„, spune desginerul Andreas Belzek. Multe detalii mici, cum ar fi cromul complet îndepărtat în grila radiatorului sau pe cadrul ferestrei, banda din carbon din spate, sistemul de evacuare sport dreapta / stânga, emblemele colorate Dacia, completează impresionant reglajul virtual al conceptului făcut de cei de la Prior Design.

Distracția nu este ieftină

Deși caracteristica potrivită pentru SUV-ul Dacia Duster ar dispărea complet cu o astfel de conversie, optica îmbunătățită semnificativ și factorul WOW compensează cu ușurință, mai spun nemții dela Prior Design. Acum se poate spera doar că va exista suficient răspuns la ideea comunității Dacia, astfel încât să poată fi experimentat acest vehicul în realitate.

Pentru un astfel de model de Duster modificat, cei de la Prior Design au stabilit și un preț. Cei din comunitatea Dacia vor trebui să plătească în jur de 20.000 de euro pentru un Duster modificat. Jantele puternice din aliaj, coborârea gărzii și un set de plăci de frâne  sunt deja incluse în preț

Prin urmare, un astfel de kit ar trebui să coste în jur de 3.000  la 3.500 de euro. Dacă se dorește și o modificare a interiorului, nu numai kitul exterior, există alte costuri suplimentare. Deși, relativ, scump, conceptul propus de nemții de la Prior Design arată foarte bine, modificările aduse schimbând complet fața deja celebrei Dacia Duster.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI